Facebook Pixel Πήγαν στην εκκλησία για κήρυγμα, αλλά τελικά είδαν γκέι πορνό!
| 2012-04-04 11:38:00

Πήγαν στην εκκλησία για κήρυγμα, αλλά τελικά είδαν γκέι πορνό!

Πήγαν στην εκκλησία για κήρυγμα, αλλά τελικά είδαν γκέι πορνό!

Απίστευτο σκηνικό σε εκκλησία της Βόρειας Ιρλανδίας.

Όργανο του Σατανά φαίνεται πως είναι το laptop ενός ιερέα, ο οποίος θέλησε να κάνει το κήρυγμα του λίγο πιο μοντέρνο, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, αλλά τελικά βρήκε το μπελά του, καθώς αντί για το Powerpoint άνοιξε ένα βίντεο με γκέι πορνό.

Ο πάτερ Μάρτιν ΜακΒέιχ κήρυττε το λόγο του θεού σε εκκλησία της Βόρειας Ιρλανδίας, μπροστά σε 26 ενήλικες και ένα 8χρονο αγόρι, όταν τον χτύπησε η καταστροφή. Άνοιξε το laptop του, συνέδεσε το USB με την παρουσίαση που είχε ετοιμάσει στο μηχάνημα, αλλά αντί για την παρουσίαση για το Χριστό και τη θυσία του, ξεκίνησε να παίζει ένα βίντεο με γκέι πορνό!

Το σοκαρισμένο ποίμνιο είχε ανάμικτες αντιδράσεις, με κάποιους να αρχίσουν να φωνάζουν και να βρίζουν τον αποσβολωμένο ιερέα, και κάποιους άλλους να αποχωρούν σιωπηλά. Ο ίδιος, κατακόκκινος από ντροπή και χωρίς να πει κουβέντα, αποσύρθηκε στα ενδότερα του ναού και κανείς δεν τον ξαναείδε.

Η επισκοπή στην οποία υπάγεται η εκκλησία έστειλε το USB στην αστυνομία για να ερευνήσει το περιεχόμενό του, και όταν η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχει τίποτα παράνομο σε αυτό, αποφασίστηκε να απολυθεί ο ιερέας, με την αιτιολογία ότι δημοσιοποίησε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags