Facebook Pixel Τα βρήκε με Τόχα
| 2012-04-04 13:40:00

Τα βρήκε με Τόχα

Τα βρήκε με Τόχα

Καμία απειλή δεν αποτελεί πλέον για την αδειοδότηση του Άρη ο Χουάν Τόχα, αφού οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο Κολομβιανός υπέγραψε το σχετικό έγγραφο του διακανονισμού.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης λύθηκε ένα ακόμα πρόβλημα, που πιθανόν να έβαζε σε κίνδυνο την αδειοδότηση της ομάδας.

Ο λόγος για την περίπτωση του Χουάν Τόχα, με τον οποίο επήλθε συμφωνία για διακανονισμό και ο Κολομβιανός έβαλε την υπογραφή του στο σχετικό έγγραφο που θα συμπεριληφθεί στον φάκελο αδειδότησης της ΠΑΕ.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς, ωστόσο αυτό που επισημαίνουν οι εκπρόσωποι του Τόχα είναι ότι η διοίκηση έκανε μεγάλη προσπάθεια να βρει χρήματα και να δώσει στον ποδοσφαιριστή, ώστε να επέλθει η συμφωνία για τον διακανονισμό.

Επίσης δεν θα πρέπει να τονίσουμε και το γεγονός ότι ο Τόχα, αν και έφερε σε δύσκολη θέση την ομάδα με την προσφυγή που κατέθεσε, εντούτοις περίμενε την ΠΑΕ μέχρι και την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε αυτή τη συμφωνία, που φέρνει μεγάλη ανακούφιση στον Άρη ενόψει αδειοδότησης.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags