Facebook Pixel «Πολύ ενδιαφέροντας αγώνας»
| 2011-02-12 15:25:00

«Πολύ ενδιαφέροντας αγώνας»

«Πολύ ενδιαφέροντας αγώνας»

Ο Νίκος Κατσαρός σχολιάζει στο «Goal» το αυριανό ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αναμένεται να έχει ενδιαφέρον.

Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ συναντιούνται αύριο για τέταρτη φορά στη φετινή σεζόν, σε ένα παιχνίδι που πιστεύω ότι δεν θα έχει καμία σχέση με τα τρία προηγούμενα. Στο ματς πρωταθλήματος του α' γύρου η ΑΕΚ με τον Χιμένεθ να έχει ξεκινήσει με το 4-0 επί του Αρη στη Θεσσαλονίκη είχε την ψυχολογία με το μέρος της, καθώς ο Παναθηναϊκός πελαγοδρομούσε αγωνιστικά και ήταν μια ομάδα χωρίς ψυχή και ταυτότητα.

Στο πρώτο ματς του Κυπέλλου ο Χιμένεθ εκμεταλλεύτηκε άριστα το γεγονός ότι η ΑΕΚ έπαιζε εκτός έδρας και έκανε ακριβώς αυτό που χρειαζόταν για να «κλέψει» το ματς. Τη βοήθησε βέβαια και η τύχη, όπως και οι λανθασμένες κινήσεις το Φερέιρα. Στον επαναληπτικό του Κυπέλλου οι στόχοι των δύο αντιπάλων ήταν διαφορετικοί και τα πράγματα αντιστράφηκαν. Είχαμε αυτήν τη φορά λάθη του Χιμένεθ, ενώ αντίθετα ο Φερέιρα αιφνιδίασε την ΑΕΚ, που «ξεγελάστηκε» από το γεγονός ότι προηγήθηκε με 1-0 και κατάφερε να πετύχει την απόλυτη ανατροπή δυστυχώς γι' αυτόν μόνο μέχρι το 97' 30''! Αύριο οι συνθήκες θα είναι εντελώς διαφορετικές.

Ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει ένα μικρό σερί καλών αποτελεσμάτων, αλλά και πειστικών εμφανίσεων, που δείχνουν ότι μπήκε στο δρόμο της ανάκαμψης και συγχρόνως του δίνουν κουράγιο να συνεχίσει την καταδίωξη του Ολυμπιακού. Και αυτό αποτελεί ένα τεράστιο κίνητρο για τους «πράσινους», ώστε να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Επιπλέον έχει «ζεστάνει» πάλι τους οπαδούς του, που θα τους έχει αύριο στην εξέδρα.

Η ΑΕΚ, από την άλλη πλευρά, θα παραταχθεί στο γήπεδο με τη σωστή της ενδεκάδα, πράγμα που δεν είχε συμβεί στα τελευταία παιχνίδια και που, όταν συμβαίνει, μπορεί και παίρνει αποτελέσματα. Για την Ενωση το αυριανό είναι ένα ματς από αυτά που της πάνε αγωνιστικά, αφού θα πρέπει να παίξει σφιχτά και να ζητήσει το γκολ με αντεπιθέσεις. Παράλληλα, έχει και αυτή ανάγκη τους βαθμούς, αλλά χρωστάει και μία εξιλέωση στους οπαδούς της μετά την ήττα από τον Αρη. Το 3-2 του Κυπέλλου είναι από τα παιχνίδια που δεν βλέπουμε συχνά. Ωστόσο και αύριο είναι πιθανόν να δούμε έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags