Facebook Pixel «Οδηγός το 3-2… »
| 2011-02-12 15:51:00

«Οδηγός το 3-2… »

«Οδηγός το 3-2… »

Να τονώσει την αυτοπεποίθησή του με ένα τρίτο σερί νικηφόρο ντέρμπι καλεί τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Στρατής, με το σχόλιό του στο leoforos.gr...

Με οδηγό το 3-2 του κυπέλλου, ο ΠΑΟ θα κοιτάξει αύριο να τονώσει την αυτοπεποίθησή του με το τρίτο σερί κερδισμένο ντέρμπι, ώστε να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο Φάληρο. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει το υλικό για να κάνει…μαγικά, για μια ακόμα φορά θα παίξει τον Παναθηναϊκό προσεκτικά στην άμυνα, περιμένοντας χτυπήματα στη κόντρα από Λυμπερόπουλο, Σκόκο, Μπάχα, Μπλάνκο.

Μέχρι στιγμής οι «κιτρινόμαυροι» έχουν 100% ευστοχία στο πλάνο τους, εκμεταλλευόμενοι απόλυτα γκέλες και αυτογκόλ που τους προσφέρθηκαν σε πρωτάθλημα/κύπελλο (δύο του Καρνέζη, ένα του Λέτο, συν την… πάσα του Σαριέγκι στον Τζιμπούρ στον πρώτο γύρο). Απ’ τη στιγμή που οι «Ενωσίτες» προηγήθηκαν και στα τρία παιχνίδια, ήταν ευκολότερη για εκείνους η διαχείριση των αναμετρήσεων, ενώ βοηθήθηκαν τα μέγιστα από την ανύπαρκτη αντίδραση των δικών μας.

Ειδικά στο ντέρμπι πρωταθλήματος ο ΠΑΟ ήταν άθλιος, δεν βρήκε λύσεις σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Ο Νιόπλιας είχε ξεκινήσει με Σιμάο-Κατσουράνη-Ζιλμπέρτο στον άξονα, πάει να πει, μηδενική ανάπτυξη. Με τον Γκαρσία να περνά απαρατήρητος, τον Σισέ χαμένο και μόνο τον Λάζαρο ζωηρό (είχε κερδίσει 7 φάουλ απ’ τον Αργυρίου) ο πρωταθλητής έχασε μόνο μία ευκαιρία σ’ όλο το παιχνίδι, το σουτ του Ζιλμπέρτο σε άδειο τέρμα στο 80φεύγα, που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σάχα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags