Facebook Pixel Τα μαγικά του σερ Άλεξ
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-12 16:40:00

Τα μαγικά του σερ Άλεξ

Τα μαγικά του σερ Άλεξ

Ρε παιδιά, τι ιστορία είναι αυτός ο Άλεξ Φέργκιουσον; Ο άνθρωπος δεν παίζεται. Πήρε τον Νάνι σαν ένα απλό ταλεντάκι και τον έχει κάνει ολοκληρωμένο παικταρά.

Είδατε τι γκολάρα έβαλε στο ντέρμπι με την Σίτι. Πώς έκανε το φοβερό κοντρόλ και πώς άλλαξε πόδι για να σκοράρει.

Το ίδιο, όμως, είχε κάνει ο σερ και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τον παρέλαβε αμούστακο παιδαρέλι, τον έφτιαξε τούρμπο και τον μοσχοπούλησε στην Ρεάλ. Ό,τι πάει να κάνει και τώρα με τον Νάνι. Του οποίου φαίνεται ότι ήρθε η σειρά για την εκτόξευση.

Δεν είναι μόνο αυτό, όμως. Βλέπουμε να παίζουν οι γερόλυκοι Γκιγκς, Σκόουλς και σία και είναι σαν τον παλιό καλό κρασί. Ακούραστοι και ακμαίοι. Πώς τα καταφέρνει έτσι ο παππούς Φέργκιουσον και με τα ταλέντα, αλλά και με τους έμπειρους; Και, μάλιστα, δίχως να ξοδέψει έναν σκασμό λεφτά για μεταγραφές, όπως θα κάνανε άλλοι στην θέση του αν είχαν πάρει την κατοστάρα από την μεταγραφή του Ρονάλντο.

Στο β’ μέρος δεν ξέρουμε τι θα γίνει, διότι και η Σίτι είναι καλή ομάδα με παικταράδες και μπορεί να το γυρίσει τα ντέρμι. Στο α’ ημίχρονο, όμως, όλα τα λεφτά ήταν η γκολάρα του Νάνι που κάθε μέρα γίνεται και καλύτερος στα χέρια του Φέργκιουσον

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags