Facebook Pixel Ο Πάμπλο ...ψήνεται πιο εύκολα!
| 2012-04-05 17:30:00

Ο Πάμπλο ...ψήνεται πιο εύκολα!

Ο Πάμπλο ...ψήνεται πιο εύκολα!

Από τους τέσσερις δανεικούς του Ολυμπιακού, εκείνος που φαίνεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να μείνει και του χρόνου στην ομάδα, είναι ο Πάμπλο Ορμπάιθ.

Παρά την αρχική γκρίνια και τον τραυματισμό που τον κράτησε πίσω τον περασμένο Νοέμβρη, ο έμπειρος Ισπανός μέσος ανέβασε αισθητά την απόδοσή του στο δεύτερο μισό της σεζόν και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ανοδικής πορείας του Ολυμπιακού από τον Γενάρη και έπειτα, με αποτέλεσμα να έχει πλέον πολλούς υποστηρικτές στου Ρέντη. Με πρώτον απ΄ όλους, φυσικά, τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που εκτιμά ιδιαίτερα τα προσόντα του συμπατριώτη του.

Το θέμα είναι τι θα γίνει μετά τη λήξη του "δανεισμού" του από την Αθλέτικ Μπιλμπάο το προσεχές καλοκαίρι. Με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του λήγει το 2013, τότε ο Ολυμπιακός ή θα πρέπει να προχωρήσει στην απόκτησή του με ελεύθερη μεταγραφή ή να ανανεώσει τον δανεισμό του για ακόμα ένα χρόνο.

Τι λέει ο ίδιος ο 33χρονος μέσος; Πως θέλει να μείνει, αφού είναι ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, αλλά και από τις συνθήκες που συνάντησε στην Ελλάδα. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται άνθρωποι του περιβάλλοντός του και δεν έχουμε λόγο να μην τους πιστέψουμε.

Θεωρητικά, βάσει ηλικίας αλλά και δεδομένων στην Αθλέτικ, αυτός είναι ο δανεικός με τις περισσότερες πιθανότητες παραμονής στο λιμάνι και τη νέα σεζόν. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα μείνει σίγουρα ή πως δεν θα μείνουν οι Μακούν, Μαρκάνο και Καζίμ.

Το σκάλωμα με τον Μακούν και τον Καζίμ είναι οι βαριές οψιόν αγοράς τους, ενώ στο θέμα του Μαρκάνο, τον οποίο η Βιγιαρεάλ έχει βγάλει στο σφυρί, μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι τον γλυκοκοιτάζουν και άλλες ομάδες, με πρώτη τη Ρουμπίν Kαζάν η οποία ενδέχεται να προσφέρει ακόμα και 4-5 εκ. ευρώ για να τον κάνει δικό της...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags