Facebook Pixel “Πλακώθηκαν” για την επιστροφή του Κωνσταντινέα!
| 2012-04-07 12:38:00

“Πλακώθηκαν” για την επιστροφή του Κωνσταντινέα!

“Πλακώθηκαν” για την επιστροφή του Κωνσταντινέα!

Ο ορισμός του Κωνσταντινέα σε αγώνα πρωταθλήματος από την ΚΕΔ προκάλεσε αντιδράσεις στα... ενδότερα της ΕΠΟ, με τα μέλη του δ.σ. να διαφωνούν με τη στάση της επιτροπής διαιτησίας.

Θυμίζουμε ότι η ΚΕΔ αποφάσισε να επαναφέρει τον Μεσσήνιο ρέφερι, ο οποίος σφυρίζει ως πρώτος διαιτητής για πρώτη φορά μετά τον αγώνα της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια.

Τη μεγαλύτερη αντίδραση από όλους είχε ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος και νυν μέλος της Ομοσπονδίας, Β. Χατζηαποστόλου: “Τι τον θέλετε αυτόν. Γιατί ενώ λέγατε ότι θα τον φάτε τώρα, τον βάζετε να σφυρίξει ένα δύσκολο ματς; Ορισμένοι διαιτητές, δεν πρέπει να μπαίνουν στην ψύξη, αλλά στην κατάψυξη...”

Το λόγο πήρε ο Α. Σταθόπουλος, ο οποίος είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, στην οποία ανήκει ο Κωνσταντινέας: “Όσο η ΚΕΔ έλεγε ότι δεν έπρεπε να παίζει, καλώς δεν έπαιζε. Όταν κρίνει ότι πρέπει να επανέλθει, καλώς επέστρεψε...”.

Η ατάκα αυτή έφερε την έντονη αντίδραση του Γιάννη Καλύβα της ΕΠΣ Φωκίδας: “Εσύ δεν είσαι που έστελνες επιστολές και ζητούσες το κεφάλι του; Τι είναι αυτά που μας λες τώρα;”.

Και ο Σταθόπουλος απάντησε: “Τις επιστολές τις έστελνα ως πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας και όχι ως αντιπρόεδρος της ΕΠΟ”.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags