Facebook Pixel Xοργός σε αγώνες γκολφ γυναικών η Turkish Airlines
| 2012-04-11 23:14:00

Xοργός σε αγώνες γκολφ γυναικών η Turkish Airlines

Xοργός σε αγώνες γκολφ γυναικών η Turkish Airlines

Η Turkish Airlines θα αποτελέσει για 3η φορά, τον κύριο χορηγό του 4ου Turkish Ladies Open που θα διεξαχθεί στην περιοχή Belek, στην Antalya, της Τουρκίας.

Η συνεχής υποστήριξη της Turkish Airlines στη συγκεκριμένη εκδήλωση, έχει αποτελέσει έναν από τους λόγους της αύξησης της δημοτικότητας του γκολφ στην Τουρκία, το οποίο αποκτά μία συνεχώς αυξανόμενη βάση φιλάθλων. Το Ladies Tour 2012 ξεκίνησε στην Αυστραλία τον Φεβρουάριο ενώ μεταφέρεται προς την Τουρκία από τις 10 έως τις 13 Μαΐου, που θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη φορά στο Εθνικό Golf Club στο Belek, της Antalya. Στο γήπεδο συμμετέχουν 126 επαγγελματίες παίκτριες golf από 30 συνολικά χώρες.

Η νικήτρια του 2011 Turkish Airlines Ladies Open, η 24χρονη πρωταθλήτρια Boeljon Christel από την Ολλανδία, θα είναι μόνο μία από τις πολλές επαγγελματίες παίκτριες που έχουν αποκτήσει τη φήμη τους στο χώρο του golf και αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους. Το τουρνουά περιλαμβάνει πολλά διάσημα ονόματα του golf, όπως αυτά της πιο επιτυχημένης παίκτριας της Αμερικής, Christina Kim, των Βρετανίδων Melissa Reid και Laura Davies, της Σκωτσέζας Becky Brewerton, και της Σουηδέζας Helen Alfredson.




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags