Facebook Pixel Βίντεο-σοκ: Έμεινε παράλυτος από στοίχημα on camera!
| 2011-02-13 12:40:00

Βίντεο-σοκ: Έμεινε παράλυτος από στοίχημα on camera!

Βίντεο-σοκ: Έμεινε παράλυτος από στοίχημα on camera!

Ένα τραγικό ατύχημα τηλεθεατή που έμεινε παράλυτος ώθησε τον παρουσιαστή Τόμας Γκότσαλκ να σταματήσει τα παράτολμα στοιχήματα που έβαζε για περισσότερες από δύο δεκαετίες στον αέρα της γερμανικής τηλεόρασης.

Μετά από 25 χρόνια στη γερμανική τηλεόραση ο Τόμας Γκότσαλκ ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι τελειώνει η εκπομπή του "Στοιχηματίζετε;"

Ο 60χρονος παρουσιαστής ανακοίνωσε την απόφασή του αυτή μετά από ένα τραγικό περιστατικό που συνέβη "στον αέρα" της εκπομπής του στα τέλη του 2010.

Ο 23χρονος φοιτητής Σάμιουελ Κοχ προσπάθησε να πηδήξει πάνω από αρκετά αυτοκίνητα, με τεχνητή βοήθεια αλλά, τελικά, χτύπησε στη σπονδυλική στήλη με αποτέλεσμα να μείνει τετραπληγικός για την υπόλοιπη ζωή του.

"Έχασα μετά από αυτό την καλή μου διάθεση... θα κάνω μία εκπομπή από τη Μαγιόρκα και σταματώ" τόνισε ο Γκότσαλκ μέσω της εκπομπής του.

Η διεύθυνση του καναλιού ZDF ανακοίνωσε πως θέλει να συμπεριληφθεί στο ερχόμενο πρόγραμμά της η εκπομπή αυτή, με άλλον παρουσιαστή, αφού έχει μέσο όρο τηλεθέασης περίπου 11 εκατομμύρια τηλεθεατές, έστω κι αν κάποτε είχε ακόμα μεγαλύτερη τηλεθέαση.


ΠΗΓΗ: cosmo.gr


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags