Facebook Pixel "Θα τα πούμε την επόμενη αγωνιστική!"
| 2011-02-13 14:20:00

"Θα τα πούμε την επόμενη αγωνιστική!"

"Θα τα πούμε την επόμενη αγωνιστική!"

Τσιτωμένοι οι «πράσινοι» από τα πρόωρα πανηγύρια του Ολυμπιακού, θέλουν νίκη σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ (19:30), για να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί στο «Καραϊσκάκη».

Την ώρα που στον Ολυμπιακό πανηγυρίζουν το σπουδαίο «διπλό» στο «Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού προσπαθούν να μείνουν συγκεντρωμένοι στο αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

«Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας ανεξάρτητα από τη νίκη του Ολυμπιακού και να κερδίσουμε την ΑΕΚ», είναι τα τελευταία λόγια που ακούστηκαν στα αποδυτήρια του «τριφυλλιού».

Ωστόσο, οι «πράσινοι» είναι περισσότερο τσιτωμένοι βλέποντας ότι στο λιμάνι κάνουν από τώρα λόγο για τίτλο και φιέστες, χωρίς βεβαίως, να έχει διεξαχθεί το καθοριστικό μεταξύ τους παιχνίδι στο Φάληρο.

«Ας κερδίσουμε εμείς σήμερα και θα τα πούμε την επόμενη αγωνιστική», λένε ακόμα στον Παναθηναϊκό και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους στο «Καραϊσκάκη» και, φυσικά, να χαλάσουν τη γιορτή του «αιωνίου» αντιπάλου.

Οι παίκτες, άλλωστε, βλέποντας σήμερα τα «ερυθρόλευκα» πρωτοσέλιδα να θεωρούν σίγουρο πρωταθλητή τον Ολυμπιακό και να προκαλούν ενόψει του ντέρμπι έχουν πεισμώσει και θέλουν να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις στο γήπεδο.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, άλλωστε, είναι ο άνθρωπος που μέσα στα αποδυτήρια έδωσε το σύνθημα χθες και δεν ήταν άλλο από μάχη μέχρι τέλους.

«Κάθε αγωνιστική παλεύουμε κόντρα σε όλους και σε όλα. Αυτό θέλω από εσάς είναι να κλείσετε τα αυτιά σας και πάμε να παλέψουμε μέχρι τέλους», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου στους «πράσινους».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags