Facebook Pixel Toν Βαλβέρδε τον ρώτησε;
| 2012-04-16 09:34:00

Toν Βαλβέρδε τον ρώτησε;

Toν Βαλβέρδε τον ρώτησε;

Την επιθυμία να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, μιλώντας στον τουρκικό Τύπο. Ο Ερνέστο, όμως, δεν "ψήνεται"...

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους Πειραιώτες από τη Γαλατασαράι δηλώσει ικανοποιημένος από τη ζωή στην Ελλάδα και στο τέλος της σεζόν περιμένει να μιλήσει με τους ανθρώπους της "ερυθρόλευκης" διοίκησης για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

"Είμαι πολύ χαρούμενος και βλέπω το μέλλον μου στον Ολυμπιακό. Στο τέλος της σεζόν θα μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει. Και στην οικογένειά μου αρέσει πολύ η ζωή στην Αθήνα και επιθυμία μου είναι να παραμείνω εδώ", ανέφερε σχετικά ο Τούρκος άσος.

Την ίδια ώρα, τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Καζίμ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Φατίχ Τερίμ και η διοίκηση της Γαλατασαράι "ψάχνεται" να τον δώσει.

Αυτή τη στιγμή ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν "ψήνεται" να τον κρατήσει στον Ολυμπιακό (σε αντίθεση με τους Ορμπάιθ, Μακούν και Μαρκάνο, για τους οποίους έχει θετική γνώμη), όμως από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του στους Πειραιώτες.

Υπενθυμίζεται ότι οι "ερυθρόλευκοι" είχαν συμφωνήσει με την τουρκική ομάδα για τον δανεισμό του παίκτη και η οψιόν φέρεται να φτάνει το 1,5 εκ. ευρώ, ένα ποσό που δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή και όσα έχει προσφέρει από τον περασμένο Ιανουάριο.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags