Facebook Pixel «Σούπα» από τις λίγες!
| 2011-02-13 17:58:00

«Σούπα» από τις λίγες!

«Σούπα» από τις λίγες!

Ρε παιδιά, τι κατέβηκαν να παίξουν στο «Καυτατζόγλειο» ο Ηρακλής με τον Αστέρα; Πολύ κακό παιχνίδι, με ελάχιστες φάσεις. Ο «γηραιός» πιο ευνοημένος από την ισοπαλία (0-0).

Τραγικό παιχνίδι παρακολουθήσαμε στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Αστέρα Τρίπολης. Μπορεί οι δύο ομάδες να «καίγονταν» για το «τρίποντο» της νίκης, ωστόσο αυτό δεν τους ανάγκασε να παίξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο (το πρώτο τουλάχιστον είχε περισσότερο ρυθμό και πάθος) πόνεσαν τα ματάκια μας με το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες. Πάντως, από βαθμολογικής άποψης κερδισμένος είναι ο Ηρακλής,που παρέμεινε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού σε αντίθεση με τον Αστέρα που είναι τρίτος από το τέλος και με τον Πανιώνιο 3 βαθμούς μπροστά.

TO LIVE

90+4: Λήξη αγώνα.

46': 'Εναρξη δευτέρου μέρους.

ΣΧΟΛΙΟ: Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τις μεγάλες φάσεις, αλλά με τις δύο ομάδες να παίζουν με πάθος και δύναμη. 

1' 'Εναρξη αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Χοσέμι, Αραμπατζής, Λίμα, Παπαστεριανός (85΄Ρόμπλες), Μάρα (56' Επαλέ), Πίτου Γκαρσία, Ζερκά, Σολτάνι (74' Καϊτά), Γιάκομπ

Αστ. Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Ορόθκο, Μπαρτολίνι, Λαδάκης, Μπαστία, Καρέρα (66' Ουντότζι), Αρσενίεβιτς (83' Ρούμπιλ), Ροτζέριο (92΄Μαρσέλο), Παπάζογλου

Διαιτητής: Τσινιάρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Τουμπακάρης (Αθηνών)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags