Facebook Pixel "Όπου φτωχός και η μοίρα του…"
| 2010-12-23 22:01:00

"Όπου φτωχός και η μοίρα του…"

"Όπου φτωχός και η μοίρα του…"

Κι άλλο επεισόδιο στο σίριαλ «Δομάζος και Πατέρας» είχαμε σήμερα μετά την απάντηση του παλαίμαχου άσου στα όσα του καταλόγισε το περιβάλλον του παραιτηθέντος προέδρου του Παναθηναϊκού…

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα «sport-fm.gr» ο Δομάζος, είπε: «Δεν ζήτησα δάνειο, αλλά συνεργασία. Πήγα με τον Αντώνη Αντωνιάδη στα γραφεία του κ. Πατέρα και του παρουσίασα το σχέδιό μου. Μου απάντησε πως ο ίδιος θα έβαζε τα χρήματα, περίπου 250 χιλιάδες ευρώ για να γίνει το έργο, κάτι που εγώ αρνήθηκα.

Ήθελα μια συνεργασία με τον Παναθηναϊκό σε επίπεδο νέων παικτών, που θα πήγαιναν στην ομάδα, ενώ με τα έσοδα που θα είχα, θα έκανα αποπληρωμή. Δεν δέχομαι δώρα. Ο ίδιος ο Πατέρας, αφού είδε τα σχέδια, αφού μίλησα με τον μηχανικό του, μου πρότεινε να μπει ως εγγυητής, αφού εγώ είμαι μεγάλος σε ηλικία και φτωχόπαιδο, για να πάρω δάνειο.

Την επόμενη φορά πήγα με άλλον μάρτυρα, τον κ. Κώστα Παντέλη και του παρουσίασα τα πάντα. Εκεί έμαθα ότι δεν εγκρίθηκε το δάνειο, αλλά είμαι βέβαιος πως απλά με κορόιδευε. Έχω κρατήσει τα επιστολόχαρτα που αλλάξαμε, έχω μάρτυρες.

Ας βγει ο ίδιος ο Πατέρας να διαψεύσει αυτά που λέω και να μην βάζει παρατρεχάμενους. Εγώ έχω μια ιστορία στον Παναθηναϊκό, δεν κυνηγάω τον Πατέρα. Τον προκαλώ να μιλήσει και να πει την αλήθεια για τον τρόπο που μου φέρθηκε. Δεν είχε το θάρρος να μου μιλήσει τότε και το έκανε μέσω της γραμματέως του».

Πηγή: sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags