Facebook Pixel Γκέλα ο ΠΑΣ, «διπλό» ο Παναιτωλικός
| 2011-02-13 18:11:00

Γκέλα ο ΠΑΣ, «διπλό» ο Παναιτωλικός

Γκέλα ο ΠΑΣ, «διπλό» ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός πέρασε νικηφόρα από τη Φυλή (1-0), μείωσε τη διαφορά του από τον ΠΑΣ, που έμεινε στο 1-1 με τον Πιερικό, και τον περιμένει στο Αγρίνιο για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής!

Νίκησε και τον... περιμένει!

Στη Φυλή, ο Παναιτωλικός έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού, όταν ο Γκούρμα με σουτ μέσα από την περιοχή στο 6' νίκησε τον Κωστάκη. Στη συνέχεια της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν άλλες φάσεις. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Θρασύβουλου ανέβασαν την απόδοσή τους, όμως και εκείνοι με τη σειρά τους δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν στην ισοφάριση. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ διαχειρίστηκε πολύ σωστά το παιχνίδι, έφυγε με τους βαθμούς της νίκης και περιμένει τον ΠΑΣ στο Αγρίνιο την επόμενη αγωνιστική, προκειμένου να μειώσει και άλλο τη διαφορά.

Απίστευτη εξέλιξη στην Κατερίνη!

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην Κατερίνη οι παίκτες του Πιερικού εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ και ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν σε παθητικό ρόλο και προσπάθησαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις, ενώ οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη. Οι Γιαννιώτες προηγήθηκαν στο 87' με εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Μπακαγιόκο και έδειξαν ικανοί να φύγουν με τη νίκη, όμως στιγμές αργότερα ο Μιλόσκοβιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 89'!

Συνεχίζει να ανεβαίνει ο Λεβαδειακός

Με δύο γκολ του Λισγάρα, ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη απέναντι στη Δόξα Δράμας και προσπέρασε τον ΟΦΗ στη βαθμολογία, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις. Οι γηπεδούχοι πήραν το προσβάδισμα μόλις στο 7' με κεφαλιά του Λισγάρα και με πανομοιότυπο τρόπο έκαναν και το 2-0 στο 61'. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν καλή εμφάνιση, απείλησαν σε αρκετές περιπτώσεις την εστία του Κυριακίδη, όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα και να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Οι Βοιωτοί μετά τη νίκη τους ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι «μαυρατεοί» έχασαν και άλλο έδαφος στη μάχη που δίνουν για την είσοδό τους στα πλέι οφ της ανόδου.

Καταδικαστικές ήττες για Ιωνικό και Καρδίτσα

Στη Νίκαια, ο Ιωνικός ήταν εκείνος που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε τις ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα, όμως ο «νόμος του ποδοσφαίρου» επαληθεύτηκε για ακόμη μία φορά και ο Πανθρακικός πήρε τη νίκη. Ο Τόμας έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν στο 18' κατάφερε να αστοχήσει μπροστά σε κενή εστία, ενώ στο 58' η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Ανδριόλα μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Άλβες. Λίγο αργότερα ο Ούλμερς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 60', δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μπόρεσαν να το διατηρήσουν μέχρι το τέλος.

Μέτριο ποιοτικά το παιχνίδι στην Ηλιούπολη με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες ευκαιρίες. Η Αναγέννηση ήταν εκείνη που απείλησε σε τρεις περιπτώσεις με τον Μπουντούρη, όμως ο έμπειρος επιθετικός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μαράμα σε καμία περίπτωση. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Κάμπα στο 65' και τελικά πέτυχαν το «χρυσό» γκολ στο 90' με τον Λαμπρόπουλο να εκμεταλλεύεται το λάθος του Ρίζου και ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μελαμπιανάκη στο 83'.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής:

Σαββάτο (12/2)

Αγροτικός Αστέρας - Βέροια 3-2 (6`, 15` Γέσιτς, 9` Στεφανίδης - 39` Μπάρμπας, 91` Κουτσοσπύρος)
Τρίκαλα - Εθνικός Αστέρας 1-0 (80` Κοντογουλίδης)
Κυριακή (13/2)
Ηλιούπολη - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 (90` Λαμπρόπουλος)
Ιωνικός – Πανθρακικός 0-1 (60` Ούλμερς)
Θρασύβουλος – Παναιτωλικός 0-1 (6` Γκούρμα)
Πιερικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (89` Μιλόσκοβιτς – 86` Μπακαγιόκο)
Λεβαδειακός - Δόξα Δράμας 2-0 (7`, 61` Λισγάρας)

Δευτέρα (14/2)

Διαγόρας – ΟΦΗ (18:00)
Εθνικός – Καλλιθέα (19:00)

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags