Facebook Pixel Εμπλέκουν την Ίντερ στο σκάνδαλο!
| 2012-04-17 21:50:00

Εμπλέκουν την Ίντερ στο σκάνδαλο!

Εμπλέκουν την Ίντερ στο σκάνδαλο!

Στο σκάνδαλο των υποβρυχίων και τις παράνομες ενέργειες του Άκη Τσοχατζόπουλου, εμπλέκονται ποδοσφαιρικοί παράγοντες όπως ένας μάνατζερ της Ίντερ σύμφωνα με τον Σαχπατζίδη!
 



Διαστάσεις που αγγίζουν και ανθρώπους του ποδοσφαίρου λαμβάνει το σκάνδαλο με τα υποβρύχια και τις παράνομες δραστηριότητες του Άκη Τσοχατζόπουλου. Μετά και την κατάθεση του Γιώργου Σαχπατζίδη αλλά και όπως προκύπτει από τις απολογίες και τα νέα στοιχεία της δικογραφίας μνημονεύονται σύμφωνα με το «Βήμα« ονόματα ποδοσφαιρικών παραγόντων και μάνατζερ από το Μιλάνο αλλά και Ελλήνων εμπόρων στην Αφρική.

Οι βασικές αναφορές προέρχονται από τον Σαχπατζίδη ο οποίος απολογήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης για την εμπλοκή του, το διάστημα 2007 έως 2010, στη μεταβίβαση, στη Μονή Βατοπεδίου, ακινήτων που κατείχε η εταιρεία Torcasso ιδιοκτήτης της οποίας θεωρείται ο πρώην υπουργός. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο κ. Σαχπατζίδης -ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος- είχε εμπλακεί στην συγκεκριμένη συναλλαγή για την αγοραπωλησία ακινήτου στην οδό Κόμνα Τράκκα στα Πατήσια, μέσω του ξαδέλφου του Ακη Τσοχατζόπουλου, Ιωάννη Ζήγρα.

Ο Σαχμπατζίδης στην απολογία του αρνήθηκε ότι υπήρξε τέτοιου είδους επαφή και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «με τον κ. Ζήγρα είχαμε βρεθεί μόνο δύο φορές το 2005, γιατί ήθελε να τον βοηθήσω σε εμπόριο ξυλείας στην Ρωσία. Ομως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ούτε με τον κ. Τσοχατζόπουλο είχα κάποια ιδιαίτερη επαφή αφού είμαστε και πολιτικά αντίθετοι, αφού εγώ έχω και συγγενική σχέση με πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Το ακίνητο λοιπόν της οδού Κόμνα Τράκκα στην οδό Πατησίων δεν το αγόρασα επειδή ήξερα τους κ.κ. Ζήγρα και Τσοχατζόπουλο αλλά γιατί για την συγκεκριμένη πώληση του ακινήτου μπήκε αγγελία σε ελληνικές και ξένες εφημερίδες και με ενημέρωσαν σχετικά... μάνατζερ και παράγοντες της ομάδας της Ιντερ. Τους ανθρώπους αυτούς γνώριζα λόγω της ενασχόλησής μου με τον ΠΑΟΚ αλλά και γιατί είχαμε επιχείρηση με εμπόριο ρούχων»!

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags