Facebook Pixel Ο Κρστιτς πονάει, η ΤΣΣΚΑ διαφωνεί!
Μπάσκετ
| 2012-04-18 11:08:00

Ο Κρστιτς πονάει, η ΤΣΣΚΑ διαφωνεί!

Ο Κρστιτς πονάει, η ΤΣΣΚΑ διαφωνεί!

Σε ένα πολύ παράξενο σταυροδρόμι βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ισορροπεί πια σε ένα σκοινί με αφορμή την υπόθεση του Νέναντ Κρστιτς.

Τη στιγμή, που η ρώσικη εφημερίδα Sport Express, επικαλούμενη ουσιαστικά έξωθεν της Ρωσίας πηγές, αναφέρει ότι ο Σέρβος σέντερ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ενάμισι μήνα, βάζοντας μάλιστα την είδηση στα βασικά θέματα του site...

O μύλος στη Μόσχα συνεχίζεται και είναι άγνωστο τι προεκτάσεις θα έχει αποκτήσει και που θα καταλήξει, διότι τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ'όσο παρουσιάζονται μέχρι τώρα.

Και το μόνο σίγουρο είναι πως σε μία ακατάλληλη, χρονικά, στιγμή, τώρα που η σεζόν φτάνει στο τέλος της, η ηρεμία διαταράσσεται και σε μία περίοδο που έμοιαζε ήρεμη και κυρίαρχη, μία εκ των έσω υπόθεση, μπορεί να βάλει βόμβα στα θεμέλιά της.

Ανεξαρτήτως πάντως με αυτά που υποστηρίζει επισήμως η ΤΣΣΚΑ φαίνεται να υπάρχει μεγάλη διχογνωμία μεταξύ του κλαμπ και του παίκτη, ο οποίος αποκάλυψε μόνος του τον τραυματισμό του μέσω twitter... Τη στιγμή που ο ίδιος λέει ότι πονάει (όπως το έλεγε εδώ και αρκετό καιρό χωρίς να σταματήσει όμως να αγωνίζεται) η ΤΣΣΚΑ συνεχίζει να διαλαλεί ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και πως σε 7-10 μέρες ο παίκτης θα είναι πίσω, έτοιμος να αγωνιστεί. Βεβαίως, ο Σέρβος γνωρίζει καλά (όπως όλοι άλλωστε) ότι πρόκειται για κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο.

Και όπως έχουμε πληροφορηθεί αυτό γνωρίζουν και οι γιατροί της ΤΣΣΚΑ... Και το μεγάλο παιχνίδι τώρα παίζεται στον τρόπο που θα επιλέξει ο παίκτης να αποθεραπευτεί. Οι Ρώσοι, χωρίς να το λένε βεβαίως δημοσίως, στέκονται στο γεγονός ότι παρά το πρόβλημα, ο παίκτης συνέχισε να αγωνίζεται τον προηγούμενο καιρό και υποθέτουν ότι με μία συντηρητική αγωγή, μπορεί να συνεχίσει να το κάνει... Από την άλλη πλευρά, ο Κρστιτς, από την πρώτη στιγμή είχε καταγράψει στο Twitter την αλήθεια όπως (προφανώς) του την είχαν μεταφέρει οι γιατροί.

Μέχρι που αναγκάστηκε, για αδιευκρίνιστους (αλλά μάλλον αυτονόητους) λόγους να αποσύρει από τη σελίδα του στο Twitter αυτή την αναφορά. Πλέον, ο ίδιος ανησυχεί πολύ σκεπτόμενος περισσότερο το μέλλον. Είναι πασίγνωστο πια ότι αισθάνεται πόνο, αν και η ΤΣΣΚΑ μοιάζει να μην αποδέχεται αυτή τη θέση όταν μιλά για γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι ιατρικές γνωματεύσεις αναφέρουν ότι αυτό το πρόβλημα απαιτεί από ενάμισι μέχρι δύο μήνες για να αποθεραπευτεί πλήρως και σε αυτή την περίπτωση, ο Κρστιτς δε θα χάσει μόνο τα πλέι οφ, αλλά και τους τελικούς του ρώσικου πρωταθλήματος. Από την πρώτη στιγμή η ΤΣΣΚΑ δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να διαρρεύσει αυτή η είδηση και τώρα προσπαθεί να υποβαθμίσει το θέμα...

Τα πράγματα στη Μόσχα είναι παράξενα πια κι επικρατεί τεράστιος αναβρασμός... Και είναι άγνωστο προς το παρόν ποιες είναι πια οι σχέσεις του Κρστιτς με την ΤΣΣΚΑ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτές δεν βρίσκονται σε καθόλου καλό σημείο κι εν τέλει αν πειστεί ο Κρστιτς, να αγωνιστεί, ουδείς γνωρίζει με πόσο μεγάλη διάθεση θα το κάνει.

Εν κατακλείδι... Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κρστιτς αντιμετωπίσει πραγματικό πρόβλημα στο 5ο μετατάρσιο, η αποθεραπεία του οποίου χρειάζεται περίπου 6-8 εβδομάδες... Ο παίκτης, βλέποντας μακροπρόθεσμα, δεν θέλει να ρισκάρει μία υποτροπή και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση...

Από την άλλη πλευρά, η ΤΣΣΚΑ, θέλοντας να πιέσει την κατάσταση επιμένει ότι πρόκειται για ένα μικρο-πρόβλημα... Εχει στα υπέρ της το γεγονός ότι παρότι διαμαρτυρόταν ο Κρστιτς συνέχισε να παίζει και να είναι αποδοτικός. Αρα, η λογική λέει ότι θα πιέσει όσο μπορεί ώστε τώρα, στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν, ο Κρστιτς να μην μπει χειρουργείο και να συνεχίσει να παίζει, όσο μπορεί. Οπως έκανε μέχρι τώρα...

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags