Facebook Pixel «Ξύπνησαν τον εγωισμό μας…»
| 2011-02-13 19:25:00

«Ξύπνησαν τον εγωισμό μας…»

«Ξύπνησαν τον εγωισμό μας…»

Καλό έκανε η έντονη κριτική του κόσμου και του Τύπου το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος ανέφερε πως μέσω αυτής… ξύπνησε ο εγωισμός των παικτών.

Παράλληλα, σε δηλώσεις του στο περιοδικό της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ο άσος του «τριφυλλιού» μιλάει για τις ελπίδες που έχουν οι «πράσινοι» για τον τίτλο, εξηγεί τι έχει αλλάξει στην ομάδα και αποκαλύπτει ποιο είναι το στοίχημα που έχουν βάλει…

Αναλυτικά:

Για το αν είναι δυνατή η κατάκτηση του τίτλο
:  «Σίγουρα είναι εφικτό. Από την μεριά μας οφείλουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από τα χέρια μας στα δικά μας παιχνίδια. Ούτως ή άλλως, όσο το πρωτάθλημα είναι ανοικτό μαθηματικά θα το κυνηγάμε». 

Στην παρούσα χρονική στιγμή η Ευρώπη έχει τελειώσει για τον Παναθηναϊκό και το ίδιο ισχύει για το Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα είμαστε στην δεύτερη θέση. Τι θα ήταν για εσένα επιτυχία στο τέλος της σεζόν;

«Επιτυχία θα είναι παρά τις πολλές δυσκολίες και τα προβλήματα που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα να συνεχίσουμε μέχρι τέλους να δείχνουμε το πρόσωπο που δείχνουμε αυτή τη στιγμή. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για όλους και για την ομάδα, να κρατήσουμε αυτή την εικόνα».

Που αποδίδεις αυτή την βελτίωση στην εικόνα και στην αγωνιστικότητα της ομάδας;

«Είναι γεγονός ότι η εικόνα και η αγωνιστικότητα της ομάδας είναι βελτιωμένη. Πιστεύω ότι οφείλεται σε δύο λόγους. Αφ' ενός στο γεγονός ότι δουλεύουμε σκληρά καθημερινά και συστηματικά και αφ' ετέρου στο ότι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που η ομάδα έχει ακούσει πολλά, τα οποία είχαν ως συνέπεια να ξυπνήσουν τον εγωισμό μας».

Σήμερα αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ, απέναντι στην οποία στις τρεις εφετινές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο δεν έχουμε καταφέρει να πετύχουμε τον στόχο μας. Αυτό αποτελεί επιπλέον κίνητρο για εσάς;

«Φυσικά και είναι έξτρα κίνητρο. Θέλουμε τη νίκη τόσο για την αυτονόητη αξία των τριών βαθμών και για το γεγονός οτι το παιχνίδι είναι ντέρμπι, αλλά και γιατί επιπλέον θέλουμε να αποδείξουμε οτι είμαστε καλύτεροι απο τον αντίπαλο».

Θεωρείς οτι η εφετινή σου παρουσία σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, υποστηρίζει το συμπέρασμα οτι κάνεις την καλύτερη σου χρονιά;

«Δεν το βλέπω έτσι. Θεωρώ οτι και πέρυσι τα πήγα εξίσου καλά. Ίσως και καλύτερα κάποιες στιγμές. Φέτος έχασα πολλά παιχνίδια λόγω τραυματισμού. Το γεγονός οτι παίζω βασικός το εισπράττω σαν ανταμοιβή της δουλειάς μου και ασφαλώς σαν  ένδειξη οτι οι απαιτήσεις είναι αυξημένες».

Πως οριοθετείς τους προσωπικούς σου στόχους;

«Ισχύει αυτό που έχω πει και στο παρελθόν. Οι στόχοι μου ταυτίζονται με τους στόχους της ομάδας. Όταν η ομάδα πηγαίνει καλά, όλα είναι καλά. Από εκεί και πέρα, το μόνο που θέλω είναι να είμαι υγιής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags