Facebook Pixel "Αν θέλει, μπορεί να διοικήσει ο Βγενό"
| 2012-04-18 22:10:00

"Αν θέλει, μπορεί να διοικήσει ο Βγενό"

"Αν θέλει, μπορεί να διοικήσει ο Βγενό"

Οι... κύκλοι του Γιάννη Βαρδινογιάννη κάνουν λόγο πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα μπορούσε να πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ, ενώ ερωτηματικό είναι και η στάση του Ερασιτέχνη για το γήπεδο.

«Ολα τα στοιχεία της ΓΗΠΕΛ είναι στην διάθεσή του, όπως και σε όποιον άλλο μέτοχο τα έχει ζητήσει, αναλυτικά και με επίσημα έγγραφα και αποφάσεις. Αν δεν καλύπτεται ούτε από αυτά, τότε αναγκαστικά θα πρέπει να δοθεί λύση δικαστικώς, όπως έχει απειλήσει από την προηγουμένη ΓΣ ότι θα κάνει για όλα τα ΔΣ της ΠΑΕ και της ΓΗΠΕΛ.

Ε, ας το κάνει και ας σταματήσει να κρύβεται πίσω από αυτό, ότι τον εμποδίζει κάτι να διοικήσει και να σώσει τον Παναθηναϊκό» τόνιζαν από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου και συνεργάτες του υπογράμμιζαν πως ο μεγαλομέτοχος εξουσιοδότησε τον Βγενόπουλο να τον εκπροσωπήσει στη ΓΣ, ώστε εφόσον το επιθυμούσε, να ορίσει ΔΣ και να ασκήσει διοίκηση. Άλλωστε η εξουσιοδότηση δεν συνιστά μεταβίβαση μετοχών και επομένως καμία πρόσθετη ευθύνη δεν προέκυπτε για τον Mr MIG.

Ακόμα, υπογραμμίζουν ότι ο Βγενόπουλος όφειλε να έχει ορίσει τους 2 εκπροσώπους του 3 μέρες πριν τη ΓΣ, ώστε να μην έχει το δικαίωμα να ψηφίσει. Σύμφωνα με το άρθρο 23, από τη στιγμή που δεν το έκανε και στη συνέλευση παρίστατο το 20%, τότε μπορούσε να οριστεί ΔΣ. Μεταξύ άλλων εξέφραζαν απορίες για την προσπάθεια του Μακρόπουλου να διασφαλίσει την κυριότητα της Λεωφόρου και περιμένουν την άποψη του Ερασιτέχνη για το αν θέλει το γήπεδο στον Βοτανικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags