Facebook Pixel ''Ο ...Ολυμπιακός μας έδωσε ελπίδα!''
| 2012-04-19 14:38:00

''Ο ...Ολυμπιακός μας έδωσε ελπίδα!''

''Ο ...Ολυμπιακός μας έδωσε ελπίδα!''

O MVP της 2ης συνεχόμενης νίκης της Κέρκυρας, Δημήτρης Γραμμόζης, μιλάει για την υπέρβαση της ομάδας του και τον στόχο της παραμονής που δεν μοιάζει πλέον τόσο μακρινός.

Γεννημένος στο Βούπερταλ της Γερμανίας, έκανε αισθητή την παρουσία του τη διετία 1998-2000 με τη φανέλα του Αμβούργου, εν συνεχεία έπαιξε για πέντε χρόνια στην Καϊζερσλάουτεν κι έναν χρόνο στην Κολωνία, ενώ το 2007 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εργοτέλη.

Μετά από μία σεζόν στο Ηράκλειο, ακολούθησε μία διετία στην Κύπρο (Ομόνοια) και από το περασμένο καλοκαίρι αγωνίζεται με τα χρώματα της Κέρκυρας. Ο λόγος για τον Δημήτρη Γραμμόζη, σκόρερ ενός εκ των τεσσάρων τερμάτων των “Φαιάκων” στην χθεσινή μεγάλη νίκη (4-1) επί του ΟΦΗ, η οποία άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για την παραμονή τους στην Superleague. O 33χρονος ομογενής αμυντικός μέσος μίλησε στο gazzetta.gr για την εφετινή πορεία της ομάδας του, τη νίκη με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής (22/04, 19.00) της Κυριακής με τον Άρη

 

- Από το αποτέλεσμα αλλά και την εμφάνισή σας κόντρα στον ΟΦΗ είναι προφανές, ότι μπήκατε στο γήπεδο αποφασισμένοι για τη νίκη...

«Μετά τη νίκη στο Καραϊσκάκη, την οποία όχι απλά δεν περίμενε κανείς, αλλά ούτε εμείς οι ίδιοι, η ψυχολογία και η αυτοπεποίθησή μας ανέβηκε στα ύψη, αποκτήσαμε στήριγμα για τις ελπίδες και τη δύναμη να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε σκληρά για τον αγώνα με τον ΟΦΗ... Εκμεταλλευτήκαμε πολύ καλά το διάστημα της διακοπής του Πάσχα και παρ' ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε αυτή την υπερπολύτιμη νίκη...»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags