Facebook Pixel Το ΔΝΤ βασάνιζε τον Βενιζέλο για τα μέτρα!
| 2012-04-20 11:48:00

Το ΔΝΤ βασάνιζε τον Βενιζέλο για τα μέτρα!

Το ΔΝΤ βασάνιζε τον Βενιζέλο για τα μέτρα!

Τα νωπά ίχνη βασανισμού του, αναγκάστηκε να αποκαλύψει χθες στον Ελληνικό λαό ο Βενιζέλος, για να δείξει ότι τα αντιλαϊκά μέτρα, αναγκάστηκε να τα πάρει, ύστερα από απάνθρωπες σωματικές δοκιμασίες.

Θύμα μεσαιωνικών πρακτικών εξευτελισμού, που ξεπερνούν ακόμα και την πιο νοσηρή φαντασία, έπεσε όπως αποδεικνύεται, κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο οικονομικών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να συναινέσει στα σκληρά μέτρα και στις αντιλαϊκές μειώσεις που επέβαλε η Τρόϊκα!

Όπως φαίνεται, όσο η ελληνική κοινωνία του καταλόγιζε εν αγνοία της, ευθύνες για τα άδικα μέτρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζούσε τον δικό του γολογοθά. Μέσω ανείπωτης σωματικής κακομεταχείρησης υποχρεώνονταν από τους δανειστές να αγνοεί τη λύση του περιορισμού δαπανών, να περιφρονεί την πάταξη της φοροδιαφυγής και να περικόπτει απλώς μισθούς και συντάξεις, γιατί προφανώς με την εξαθλίωση του κόσμου, οι βασανιστές του, θα διασκέδαζαν περισσότερο.

Όταν όμως χθές, αποκάλυψε στην πλάτη του, τα ίχνη της κακομεταχείρησης και του σαδισμού του ΔΝΤ, με ολοκάθαρα τα ίχνη από βουρδουλιές, μαστίγια και καψίματα από πούρα, έγινε σαφές σε όλους το βουβό δράμα που ζούσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όλους αυτούς τους μήνες: Γιατί την ίδια στιγμή που όλοι τον κατηγορούσαν για αναλγησία, εκείνος έσφιγγε τα δόντια, δεχόταν καρτερικά τα χτυπήματα του κάθε Ραϊχενμπαχ και του κάθε Τόμσεν και τραγουδούσε μέσα του τα Κάρμινα Μπουράνα, για να πάρει κουράγιο και να αντέξει τις τύψεις που του προκαλούσε η ανακοίνωση ενός ακόμα σκληρού πακέτου μέτρων!

Πάντως, το κοινό που βρέθηκε χθές μπροστά σε αυτή την συγκλονιστική αποκάλυψη – εξομολόγηση, μετά το πρώτο σοκ, χειροκρότησε θερμότατα τον αγωνιστή-πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το σθένος του.

Σχεδόν αμέσως, σχηματίστηκε αυθόρμητα τεράστια ουρά για να του φιλήσουν το χέρι και να υποκλιθούν μπροστά του, ενώ κάποιοι άρχισαν να χτυπάνε τον εαυτό τους με τα κοντάρια από τα πανό, σε ένδειξη συγγνώμης.

Τέλος, κάποιοι πρότειναν το κολαστήριο του υπουργείου Οικονομικών όπου μαρτύρησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος να ανακηρυχθεί μνημείο Εθνικής κληρονομιάς, ενώ οι πιο θερμόαιμοι ζήτησαν να συγκροτηθεί εξεταστική επιτροπή για να διαπιστωθεί αν τα βασανιστήρια τα ξεκίνησε ο πρώην πρόεδρος του κινήματος, Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να πείσει τον συνεργάτη του να πει «Ναι» στο πρώτο μνημόνιο.

Πηγή: protagon.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags