Facebook Pixel Τώρα που έφυγε κι ο Ερνέστο...
| 2012-04-20 12:08:00

Τώρα που έφυγε κι ο Ερνέστο...

Τώρα που έφυγε κι ο Ερνέστο...

"Επιστρέφω άμεσα στον Ολυμπιακό", δήλωσε όλο χαρά ο Σουμπίνιο. Λογικό, θα περιμένει να πάρει τώρα τις ευκαιρίες του από τον νέο προπονητή...

Το πρωτάθλημα για τον Σουμπίνιο τελείωσε, αφού σύμπληρωσε κάρτες και δεν έχει δικάιωμα συμμετοχής στο τελευταίο παιχνίδι του Λεβαδειακού.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος θα ταξιδέψει με τους "ερυθρόλευκους" στην Αυστραλία για το φιλικό της 19ης Μαΐου κόντρα στη Μέλμπουρν Βίκτορι.

Ο ίδιος δήλωσε: "Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει σε μία ακόμα νίκη. Το γκολ ήταν σημαντικό γιατί η ομάδα ήταν εκτός της επικίνδυνης ζώνης μία αγωνιστική πριν από το τέλος του Πρωταθλήματος. Δυστυχώς, όμως, είδα τέταρτη κίτρινη κάρτα και δεν θα μπορέσω να παίξω στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Ήταν πολύ καλή η εμπειρία μου στον Λεβαδειακό. Τώρα, ο δανεισμός μου λήγει και επιστρέφω στον Ολυμπιακό, με τον οποίο θα ταξιδέψω στην Αυστραλία για ένα τουρνουά. Φέτος έκανα ρεκόρ συμμετοχών στο Πρωτάθλημα, καθώς έπαιξα σε 32 αγώνες σε 30 αγωνιστικές! Αυτό έγινε επειδή άλλαξα ομάδα και ο Λεβαδειακός είχε να δώσει αναβληθέντα παιχνίδια."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags