Facebook Pixel «Μανόλο, η σεζόν δεν τελειώνει στο Κύπελλο»
| 2011-02-14 00:37:00

«Μανόλο, η σεζόν δεν τελειώνει στο Κύπελλο»

«Μανόλο, η σεζόν δεν τελειώνει στο Κύπελλο»

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό και εκφράζει ένα προσωπικό του ερώτημα: Μανόλο, πλάκα μας κάνεις;

Με τον τρόπο που παρέταξε την ΑΕΚ ο Χιμένεθ, αλλά και με τα πρόσωπα που διάλεξε για το σημερινό ματς, πάλι καλά που η «Ένωση» δεν μάζεψε και περισσότερα από τρία. Μια ομάδα που με το ζόρι μπορούσε να βγάλει τη μπάλα μπροστά από τη μεσαία γραμμή στο πρώτο μέρος, δέχτηκε το γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους και μετά έπρεπε να κάνει παιχνίδι.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Μανόλο θυμήθηκε τον Σκόκο, αλλά η ΑΕΚ δέχτηκε το δεύτερο γκολ και η ανατροπή πλέον είχε γίνει σχεδόν ακατόρθωτη. Ο Σκόκο για 17 λεπτά, από την ώρα που σημείωσε το γκολ και μετά μέχρι να έρθει το 3-1 ζωντάνεψε τον εφιάλτη για τον Παναθηναϊκό, αλλά επειδή κάθε μέρα δεν μπορείς να βρίσκεις τα νούμερα του Λόττο και εξαιτίας του ότι ο Μπαχά δεν είναι Μπλάνκο δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Η ΑΕΚ στήθηκε από τον Χιμένεθ με τρόπο που σε κάνει να πιστεύεις πως δεν έχει κανένα κίνητρο. Τώρα αν πάει να παίξει πλέι-οφ με τον Παναθηναϊκό με την βαθμολογία όπως είναι διαμορφωμένη τώρα, θα έβλεπε τον αντίπαλο της να ξεκινάει με τέσσερις βαθμούς, έναντι κανενός της ίδιας.

Προφανώς λοιπόν κάποιος πρέπει να ειδοποιήσει τον Ισπανό πως η σεζόν δεν τελειώνει στο Κύπελλο. Ο Χιμένεθ θα πρέπει ν’ απολογηθεί που κατέβασε τέτοια ομάδα απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που είχε έξι απουσίες.
 

ΠΗΓΗ: www.sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags