Facebook Pixel Η ΕΠΟ, η Superleague, το πρωτάθλημα και ο Μπιτσαξής
| 2012-04-24 18:32:00

Η ΕΠΟ, η Superleague, το πρωτάθλημα και ο Μπιτσαξής

Η ΕΠΟ, η Superleague, το πρωτάθλημα και ο Μπιτσαξής

Βγήκε ο ΓΓΑ Παναγιώτης Μποτσαξής στη «Δίκη» κι επανέλαβε τη θέση του, να διοργανώνει η ΕΠΟ το πρωτάθλημα της Α’ εθνικής κι όχι η Superleague. Λες και αυτό είναι το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και του ελληνικού πρωταθλήματος φυσικά.

Γράφει ο Άγγελος Μενδρινός...

Μήπως κι όταν διοργάνωνε η ΕΠΟ το πρωτάθλημα δεν είχαν σκάνδαλα και σκανδαλάκια; Μήπως και τότε δεν γινόταν της… κακομοίρας; Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους νόμους που άλλαζαν μέσα σ΄ ένα βράδυ και τις μάχες για το ποιος θα ελέγχει, ποιος θα έχει το πάνω χέρι στην επιτροπή πρωταθλήματος;
Όπως και η Superleague που ξεκίνησε με τόσες ελπίδες για να φέρει την άνοιξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατάντησε ακόμα πιο αμαρτωλή από την πάλαι ποτέ ΕΠΑΕ!
Πάρτε το είδηση. Το πρόβλημα δεν είναι το ποιος διοργανώνει το πρωτάθλημα, αλλά η νοοτροπία που επικρατεί. Με τις περισσότερες ομάδες διαλυμένες οικονομικά δεν μπορείς να κάνεις πρωτάθλημα. Συναγωνισμό… δορυφόρων ναι, πρωτάθλημα όχι.
Όταν όλος ο κόσμος ξέρει ότι το πρωτάθλημα δεν παίζεται μόνο στα γήπεδα, όλοι θέλουν ή τουλάχιστον προσπαθούν, να έχουν πρόσβαση στα γραφεία εκείνα που διαμορφώνουν καταστάσεις και φυσικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.
Το κακό είναι ότι οι ομάδες της Α’ εθνικής που δημιούργησαν τη Superleague συνεχίζουν να έχουν τη νοοτροπία που είχαν όταν διοργάνωνε η ΕΠΟ το πρωτάθλημα κι αργότερα η ΕΠΑΕ. Τη νοοτροπία της λαμογιάς.

Και για να μην έχουμε αυταπάτες η ΕΠΟ δεν ήταν αυτή που έδωσε… συγχωροχάρτι στον Μπέο και τον Ψωμιάδη με τις αποφάσεις σε δεύτερο βαθμό;

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags