Facebook Pixel To «έκαψε» μετά την Toύμπα ο Νίνης!
| 2011-02-14 12:27:00

To «έκαψε» μετά την Toύμπα ο Νίνης!

To «έκαψε» μετά την Toύμπα ο Νίνης!

Ο Σωτήρης Νίνης μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με δικό του γκολ, έμεινε στη Θεσσαλονίκη και είπε να ξεφαντώσει σε γνωστό κέντρο.

Ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού ήταν πρωταγωνιστής εντός κι εκτός γηπέδων την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Το δικό του γκολ έκρινε το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια έμεινε στη συμπρωτεύουσα για να το γιορτάσει.

Αρχικά, πήγε στο ξενοδοχείο «Kempinski» για να φρεσκαριστεί και ακολούθησε ξεφάντωμα στο κέντρο «Barbarella». Ο Νίνης ήταν καλεσμένος της Χριστίνας Παπαδάκη, για την οποία διαβάσατε και στο συγκεκριμένο άρθρο. Όχι εσείς οι δικοί μου, πιστοί και ποιοτικοί αναγνώστες, οι υπόλοιποι εννοώ..

Η παρέα που διασκέδασε στο μαγαζί αποτελούν από τον Σωτήρη Νίνη, τον Πέτρο Κανακούδη, τον Γιώργο Μίνο (οποία προδοσία λαέ του ΠΑΟΚ), τον επιχειρηματία Μπάμπη Γλουπόδη (ξάδελφος του Γιώργου Γλου, που έφαγε χταπόδι!!) και τις φίλες της Χριστίνας, Γαλήνη και Αλίκη.

Η δε Γαλήνη δεν άφησε σε ηρεμία (εκπληκτικό το λογοπαίγνιό μου) τον Νίνη και στις δύο φωτογραφίες τον έχει ζουλήξει τόσο, που θα βγάλει ό,τι νερό είχε πιει στην ώρα του αγώνα. Τα παιδιά διασκέδασαν περίπου μέχρι τις 2.30μ.μ. και στη συνέχεια αποχώρησαν. Έτσι είναι η νεολαία, όχι σαν την Λόλα που κοιμάται από τις 11μ.μ..

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags