Facebook Pixel «Αγύριστο κεφάλι ο Χιμένεθ!»
| 2011-02-14 13:14:00

«Αγύριστο κεφάλι ο Χιμένεθ!»

«Αγύριστο κεφάλι ο Χιμένεθ!»

Ο Στράτος Σεφτελής γράφει για τη ...σχιζοφρένεια του Μανόλο Χιμένεθ και σημειώνει ότι «αν τα έκανε ο Ντούσκο θα το είχαν πάρει με τα γιαούρτια!».

Aναλυτικά το άρθρο του:

Αν ο Μπάγεβιτς έκανε τα μισά από αυτά που κατεβάζει το (αγύριστο) κεφάλι του Χιμένεθ, θα τον είχαν πάρει με τα γιαούρτια οι Αεκτζήδες… Δεν μπαίνω στην διαδικασία να εξετάσω αν είναι σωστά ή όχι αυτά που παρουσιάζει κάθε φορά ο Ισπανός.

Δεν είναι και εύκολη υπόθεση άλλωστε, σε μια παλαβή ΑΕΚ, που αγωνιστικά θα έπρεπε κάποιος ειδικός να την πλησιάσει με τρόπο, να της περάσει την «ανάποδη άσπρη μπλούζα» και να την οδηγήσει για τα περαιτέρω προς το ειδικό ίδρυμα που βρίσκεται προς τον Σκαραμαγκά.

Άλλωστε, πως- για παράδειγμα- μπορείς να βρεις λογική και να προχωρήσεις στην ανάλογη κριτική, για έναν προπονητή που βλέπει σαν κορυφαίο παίχτη του τον… Καράμπελα! Αυτόν που είχε ανοίξει μια τεράστια λεωφόρο από την αριστερή πλευρά της ΑΕΚ, από την οποία περνούσε και έκανε πάρτι ο Βύντρα σε όλο το ματς. Ειδικά στην φάση του δεύτερου γκολ, αυτός που ακολούθησε τον σκόρερ Βύντρα για να σώσει ότι προλάβαινε, ήταν ο… Σκόκο!

Αυτός, που κατά τα λόγια του Χιμένεθ, δεν μπορεί να τρέξει! Έτρεξε όμως, για να αναπληρώσει τον Καράμπελα, που είχε ξεμείνει στην επίθεση. Ήταν ο Σκόκο, που δεν τρέχει, αυτός που πέρασε σαν σταματημένο τον Σαριέγκι στην φάση του γκολ.

Ξεχνάμε τι τράβηξε ο Μπάγεβιτς ειδικά για τον Σκόκο; Οι… «ειδικοί» κουνούσαν τότε το δάχτυλο και φώναζαν ότι ο προπονητής πρέπει να είναι και ψυχολόγος και να φροντίζει να κερδίζει τους παράξενους παίχτες. Αυτό δεν ισχύει τώρα για τον πολυλογά Μανόλο;

Μήπως είναι ορθή ψυχολογική αντιμετώπιση παίχτη, όπως αυτή στον Μπλάνκο, τον οποίο βγάζεις άχρηστο και μετά του ζητάς την βοήθεια στο ντέρμπι; Ειδικά με τον Μπλάνκο, ο Χιμένεθ ετοιμάζεται να κάνει ένα μοναδικό δώρο στον Παναθηναϊκό, που στο πρόσωπο του Αργεντινού θα βρει (να το θυμηθείτε…) ιδανικό συμπλήρωμα στο αγωνιστικό στιλ του Σισέ.

Μπορεί να βρεθεί λογική στην διαχείριση του Λεονάρντο; Ενός παίχτη που πήρε την ΑΕΚ από το χεράκι και την έβγαλε νικήτρια από τα «Πηγάδια» της Ξάνθης και μετά ο ισχυρογνώμων Μανόλο τον πέταξε στο καλάθι, για να κάνει με το ζόρι βασικό τον υπέρβαρο Μπαχά; Ενός παίχτη, που δείχνει να ξέρει μπάλα, αλλά χρειάζεται κανένα δίμηνο σε πρόγραμμα αδυνατίσματος και μετά βλέπουμε…

Μεγάλη μερίδα του κόσμου της ΑΕΚ ήταν πολύ άδικη με τον Μπάγεβιτς, που ομολογουμένως έκανε πολύ σοβαρά λάθη στο τελευταίο πέρασμά του από την ομάδα. Και ας μη ξεχνάμε κάτι βασικό: Όταν έφυγε ο Ντούσκο, η ομάδα ήταν πέντε βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Ο Μανόλο, που παίρνει τέσσερις φορές περισσότερα χρήματα, την πήγε στο μείον 24…! Έτσι, για να ξέρουμε τι λέμε.

Κατά τα άλλα, η στάση του Μανόλο είναι αυτή που ενοχλεί. Αντί να αφήνει συνέχεια υπαινιγμούς για… καφέδες με τον πρόεδρο, σα να ήμαστε ιθαγενείς και αυτός ήλθε με το «τρικάταρτο» για να μας μοιράζει καθρεφτάκια, καλό είναι να δει τον εαυτό του στον καθρέφτη. Και να γίνει πιο λογικός στον πάγκο. Έχει μπόλικη (εκ γενετής) σχιζοφρένεια η ΑΕΚ… Δεν χρειαζόταν και του Μανόλο!

ΠΗΓΗ: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags