Facebook Pixel Εκθέτει την ΕΠΟ ο εισαγγελέας!
| 2011-02-14 13:32:00

Εκθέτει την ΕΠΟ ο εισαγγελέας!

Εκθέτει την ΕΠΟ ο εισαγγελέας!

Ξεμπροστιάζει την ελληνική Ομοσπονδία ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, με όσα δήλωσε για την υπόθεση του Μιραλάς. «Απαράδεκτος ο Ολυμπιακός»!

Όπως εξήγησε, μιλώντας πριν από λίγο στο ραδιόφωνο του «Sentra», ο παίκτης τιμωρήθηκε αρχικά με βάση άλλη διάταξη (εξύβρισης αντιπάλου) και όχι σύμφωνα με τα όσα έγιναν και κατέγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος (απώθηση αντιπάλου).

Να τι δήλωσε ο κ. Φάκος:

«Ήρθε στην ΕΠΟ η απόφαση αυτή τις πρώτες απογευματινές ώρες της Παρασκευής. Στη συνέχεια η ενδιαφερόμενη ΠΑΕ, του Ολυμπιακού, μου ζήτησε να ασκήσω έφεση εγώ, όπως είχα δικαίωμα.

Παραλλήλως είχε κάνει έφεση και ο Ολυμπιακός, η οποία όμως ήταν απαράδεκτη επειδή ο νόμος λέει ότι πρέπει να είναι πάνω από δύο αγωνιστικές η τιμωρία για να έχει δικαίωμα να κάνει έφεση. Εγώ ή έπρεπε με βάση την έφεση του Ολυμπιακού να την απορρίψω ή να την κάνω δεκτή εξηγώντας γιατί.

Με βάση το φύλλο αγώνα, ο διαιτητής έγραψε ότι ο Μιραλάς αντίκρισε κόκκινη κάρτα επειδή απώθησε βιαίως αντίπαλο. Του επεβλήθη δύο ημέρες αποκλεισμού ενώ με ορθή εκτίμηση των περιστατικών, όπως τα έγραψε ο διαιτητής και σύμφωνα με τον νόμο έπρεπε να του επιβληθεί μια αγωνιστική και πρόστιμο 80 ευρώ.

Είχε γίνει λάθος εκτίμηση των περιστατικών που έγραψε ο διαιτητής. Το είχαν πάει σε άλλη διάταξη προφανώς. Ότι ήταν εξύβριση. Δεν ήταν όμως. Τουλάχιστον έτσι εγώ το εξέλαβα. Ηταν όπως έγραψε ο διαιτητής, απώθησε βιαίως, δεν εξύβρισε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags