Facebook Pixel Το έχουν κουράσει...
| 2012-04-25 12:48:00

Το έχουν κουράσει...

Το έχουν κουράσει...

Σταματημό δεν έχει η κόντρα Κόντη και Σκόδρα. "Δεν έχει κουράγιο και ανδρισμό", λέει ο πρώτος σε ανακοίνωση για σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας του δεύτερου για το άρθρο 44. Θα σταματήσουν ποτέ;

Η ανακοίνωση του Γιάννη Κόντη αναφέρει:

"Επί δύο και πλέον χρόνια, έχω επιλέξει να αποφύγω τις δημόσιεςαπαντήσεις και αντεγκλήσεις με το άτομο το οποίο καθημερινά και με διάφορους τρόπους λασπολογεί εναντίον μου και εναντίον των παραγόντων της ΠΑΕ, της ΚΜΑ ,της ΚΑΕ και του ΑΣ ΑΡΗΣ.

Εχω αποφύγει να εμπλακώ σε ένα δημόσιο διάλογο ,τον οποίο το άτομο αυτό επεδίωκε, ώστε να ξεφύγει από τα στενά όρια του μικρόκοσμου του και να μετατραπεί αυτόματα σε πόλο αντιπαράθεσης και διαλόγου .Εχω αποφύγει να εμπλέξω τις προσωπικές αήθεις και ψευδείς επιθέσεις που δέχομαι, επί χρόνια, στην καθημερινότητα της ομάδας αφού αυτό μόνο κακό θα μπορούσε να προκαλέσει στην δημόσια εικόνα του Συλλόγου και έτσι επέλεξα τον δρόμο που απομένει σε κάθε νομοταγή και μη έχοντα να φοβηθεί τίποτα, πολίτη ,που είναι η προσφυγή στην δικαιοσύνη.

Μετά λύπης μου όμως βλέπω ότι ούτε οι νομικές ενέργειες μπορούν να συγκρατήσουν το ακόρεστο μίσος ενός ανθρώπου, ο οποίος μόνο σκοπό έχει την δική μου απομάκρυνση από τον ΑΡΗ και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το καλό της ομάδας ,αφού με όσα λέει καθημερινά, μόνο κακό προκαλεί δηλητηριάζοντας τον κόσμο ο οποίος δεν γνωρίζει την πραγματικότητα ,αλλά και αναφέροντας πράγματα τα οποία είναι πιθανόν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην λειτουργία της ομάδας (δημοσιεύσεις ψευδών στοιχείων, αναφορές σε άλλα στοιχεία τα οποία πολλές φορές δεν είναι δημοσιοποιήσιμα, και η σημερινή αναφορά του στο άρθρο 44 στην εφημερίδα του, η οποία και είναι η αφορμή για την τοποθέτηση μου αυτή και θα αναλύσω παρακάτω).

Ο άνθρωπος αυτός, (τον οποίο σίγουρα στις δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελλάδα, πρέπει να καλέσει ο επόμενος πρωθυπουργός για να τον ρωτήσει πιο είναι το μυστικό της επιτυχίας για τον αφανή Ελληνα, αφού από άφραγκος και υποαπασχολούμενος, έγινε μιντιάρχης σε χρόνο ρεκόρ μετά την αποχώρηση του από τα κοινά, και μάλιστα συντηρεί δύο ΜΜΕ με σημαντικές ζημίες επί δύο χρόνια, ενώ άλλοι κολοσσοί του χώρου, κλείνουν σε τρείς μήνες), έχει βάλει σκοπό της ζωής του την συστηματική αποδόμηση του οικοδομήματος που λέγεται ΠΑΕ ΑΡΗΣ ,και την δική μου απομάκρυνση από την ομάδα.

Σε σχέση με τα ψέματα που εκφωνίζει καθημερινά από τις εκπομπές του ,και τα οποία ΑΝ ΚΑΙ ΚΛΗΘΗΚΕ σαν κατηγορούμενος χτες από την δικαιοσύνη ,να αποδείξει στο δικαστήριο, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ να παραστεί και ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ως όφειλε, αλλά έστειλε κάποια δικηγόρο να ζητήσει αναβολή, λέγοντας ότι ο δικηγόρος του (και υποψήφιος για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ), Στεφανίδης ,βρισκόταν εκτός Θεσσαλονίκης ,Το ίδιο βέβαια έπραξε προ τριών ημερών ,σε μήνυση Μέλους του ΔΣ της ΚΜΑ (Γιαννόπουλος), όπου και πάλι ο Στεφανίδης απουσίαζε . Βλέπουμε λοιπόν μια συνεχή άρνηση του εν λόγω εκδότη, να παρεβρεθεί και να υποστηρίξει τα λεγόμενά του ενώπιον της δικαιοσύνης ,και την άλλη ημέρα να συνεχίζει να λέει τα ίδια από τις εκπομπές του παράνομου σταθμού του.

Στο σημερινό λοιπόν άρθρο του με τίτλο Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ, ούτε λίγο ούτε πολύ, και με μεγάλη απλότητα ,γράφει ότι ο λόγος για τον οποίον με αποδεχόταν στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, είναι γιατί (ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ), ΤΟΝ ΕΞΕΒΙΑΖΑ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ!!!!

Και πιο κάτω κάνει αναφορά στο αρθρο 44 λέγοντας ότι θα πω ψέματα και θα πάει φυλακή!!Στην δική του δε παρατήρηση ότι θα πήγαινα και εγώ στην φυλακή, του απάντησα (δήθεν) ότι δεν με ενδιέφερε!!! Και λέει ότι το αναφέρει τώρα, αφού το 2008 απαλλάχτηκε με βούλευμα. Και ότι όσο εκκρεμούσε, φοβόταν να με εκδιώξει από την ομάδα (την ίδια στιγμή βέβαια και σε προγενέστερο χρόνο, ήθελε να γίνει συνεταίρος μου με εταιρία την οποία ενέκρινε η ΛΦΑ ,αλλά που αυτός ο ίδιος διέλυσε ,τσαλαπατώντας ετσι την ίδια την απόφαση των μελών της ΛΦΑ. Και κάποια μέρα βέβαια θα ειπωθούν και οι λόγοι που διέλυσε αυτή η συμφωνία.

Με αυτό το άθλιο άρθρο ο εκδότης, εννοεί ότι εφόσον υπήρχε σε εκκρεμότητα η συγκεκριμένη υπόθεση, εγώ θα ισχυριζόμουν πράγματα τα οποία θα έθεταν σε κίνδυνο την προσωπική του ελευθερία αλλά ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ στο άρθρο 44 ,με κίνδυνο βέβαια και εγώ να υποστώ συνέπειες. Και σήμερα, με τα γραφόμενα του αυτά ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ σε όποιον θελήσει, να αναψηλαφήσει την υπόθεση αφού πρόκειται για υπόθεση που αφορά το ΚΡΑΤΟΣ ,και να ακυρωθεί το βούλευμα της αθώωσης του.

Τόσο πολύ λοιπόν κόπτεται για τα συμφέροντα του ΑΡΗ ο εν λόγω εκδότης ,και το σημερινό δημοσίευμα αποκαλύπτει πλήρως τους σκοπούς του και τις σκέψεις του ,αυτού και των συνεργατών του.

Θυμίζω ότι στην υπαγωγή στο άρθρο αυτό, ήμουν ο πρώτος που συναίνεσα και ΕΧΑΡΙΣΑ τα χρήματα τα οποία μου χρωστούσε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ,Γ. Ζαχουδάνης ,και ουδέποτε προσπάθησα να ανακαλέσω την εκχώρηση αυτή. Μου προκαλεί δε μεγάλη απορία, το γεγονός ότι αυτόν τον εκβιασμό, ΔΕΝ τον είχε αναφέρει ούτε στα μέλη του τότε ΔΣ ,ούτε στους λοιπούς εμπλεκομένους (μετόχους της ΠΑΕ ΑΡΗΣ) ώστε να γνωρίζουν τον κίνδυνο που δήθεν διέτρεχαν από εμένα, ούτε και στα μέλη του ΔΣ του Σούπερ 3 ,των οποίων την αγάπη για την ομάδα εκμεταλλευόταν και μετέφερε διάφορα γεγονότα με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Για το σημερινό δημοσίευμα ο εν λόγω εκδότης, θα κληθεί και πάλι να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη και να απολογηθεί για την ΒΑΡΥΤΑΤΗ κατηγορία που μου αποδίδει , της ΕΚΒΙΑΣΗΣ ,αλλά και να την ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ. Αλλιώς και πάλι θα είναι ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ που θέλει απλά να καταστρέψει τον ΑΡΗ.
Και επειδή τυγχάνει το εν λόγω άτομο να το γνωρίζω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι η καθημερινή πια σκέψη του.

Οσο για το όψιμο ενδιαφέρον του για την Λέσχη την ,της οποίας τα συμφέροντα τόσο προασπίζεται εσχάτως, μέσα στο μυαλό μου είναι ακόμη η απάντηση που μου είχε δώσει όταν δημιουργώντας την εταιρία στην οποία συμμετείχε σαν εταίρος μου ,τον ρώτησα αν ήταν σίγουρος ότι η τότε ΛΦΑ θα ενέκρινε το εγχείρημα της δικής του επιχειρηματικής ενασχόλησης με τα κοινά του ΑΡΗ.

Η απλή απάντηση ήταν « Η ΛΕΣΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΥΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ όπως ΠΑΙΖΩ ΕΓΩ ΜΟΥΣΙΚΗ».

Στην επικείμενη συνέντευξη τύπου που θα παραθέσω ,είχα σκοπό να αναφερθώ σε θέματα που αφορούν το μέλλον της ομάδας αλλά δυστυχώς ΕΦΤΑΣΕ ΠΛΕΟΝ η ώρα να καταδείξω κάποια πράγματα που αφορούν τον βίο και την πολιτεία του εν λόγω εκδότη, ο οποίος ανερυθρίαστα κατηγορεί τους πάντες για την οικονομική ανέχεια της ομάδας, αλλά επιμελώς αποφεύγει να αναφέρει ότι κατά την αποχώρηση του, άφησε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ προίκα χρέη άνω των 12 (δώδεκα εκατομμυρίων) τα οποία φυσικά και δεν γνωρίζει πως έγιναν.

Αυτό που εμένα στενοχωρεί προσωπικά ,είναι το γεγονός ότι όλη αυτή την διαδικασία, ο αγνός κόσμος της ομάδας , την παρακολουθεί αμήχανος, και χωρίς να βλέπει κάποιο όραμα μέσα από όλα αυτά. Οραμα το οποίο χρειάζεται άμεσα και όχι μέσα από στείρα κριτική αλλά από προτάσεις.

ΥΓ. Και επειδή ακούω κάποιες φωνές απαξίωσης, από συγκεκριμένους επικριτές –τους καλώ να παρουσιαστούν ΣΗΜΕΡΑ όχι αύριο (τους καλώ προσωπικά να επιδείξουν την πρόθεση τους και δεν ζητώ ούτε εγγυητικές επιστολές ούτε τίποτε) στο να πληρώσουν τις άμεσες απαιτήσεις που υπάρχουν σε μια ΠΑΕ.

ΥΓ2. Σίγουρα δεν φταίει μόνο ο εκδότης για όσα λέει, αλλά και η ίδια η διοίκηση που όταν ανέλαβε το 2009, έπρεπε να έχει πει ακριβώς στον κόσμο πως είχαν τα πράγματα ,και τι οικονομική κατάσταση συνάντησε, ώστε να μην θεωρείται πλέον δικαιολογία ή κάθε σημερινή και ετεροχρονισμένη αναφορά στο θέμα αυτό παρότι δεν το έπραξε για να διαφυλάξει τα συμφέροντα της ομάδας εν όψει αδειοδοτήσεων.

ΥΓ3. Πίστευα πως μέσα στην σύγχυση του ο εκδότης δεν θα έχανε και την ευρηματικότητα του, αφού τον τίτλο ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ με τον οποίο με αποκαλεί, πρώτος κέρδισε αυτός, αφού έτσι τον αποκάλεσαν πέρσι οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας σε δημοσίευση τους. Ετσι τον αφήνω για τον ίδιο, δεν επιθυμώ να του τον στερήσω αφού δίκαια τον κέρδισε πρώτος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags