Facebook Pixel Η Πειθαρχική στο ...πειθαρχικό!
| 2011-02-14 17:03:00

Η Πειθαρχική στο ...πειθαρχικό!

Η Πειθαρχική στο ...πειθαρχικό!

Έχουν χάσει την μπάλα στην Πειθαρχική της ΕΠΟ. Θα μας τρελάνουν με τις αποφάσεις τους. Τελευταία δεν υπάρχει απόφαση που να μην προκαλεί αρνητικά σχόλια...

Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσαν ποινή δύο αγωνιστικών στον Μιραλάς, ενώ έπρεπε να φάει μία για την αποβολή του στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Τους εξέθεσε μετά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, τόσο με την έφεση που άσκησε (και η οποία μείωσε την ποινή σε μία αγωνιστική), όσο και με δηλώσεις του για το σκεπτικό της Επιτροπής.

Τι είπε ο Ανδρέας Φάκος; "Με βάση το φύλλο αγώνα, ο διαιτητής έγραψε ότι ο Μιραλάς αντίκρισε κόκκινη κάρτα επειδή απώθησε βιαίως αντίπαλο. Του επεβλήθη δύο ημέρες αποκλεισμού, ενώ με ορθή εκτίμηση των περιστατικών, όπως τα έγραψε ο διαιτητής και σύμφωνα με τον νόμο, έπρεπε να του επιβληθεί μια αγωνιστική. Είχε γίνει λάθος εκτίμηση των περιστατικών που έγραψε ο διαιτητής. Το είχαν πάει σε άλλη διάταξη προφανώς. Ότι ήταν εξύβριση. Δεν ήταν όμως. Ήταν όπως έγραψε ο διαιτητής, απώθησε βιαίως, δεν εξύβρισε".

Με σκεπτικό "άλλα αντ΄ άλλων" αποφάσισε, δηλαδή, η Πειθαρχική, πριν ανακοινώσει με χρονοκαθυστέρηση την απόφαση, παραμονή του αγώνα Άρη - Ολυμπιακού, προκαλώντας μπάχαλο.

Τρεις μέρες μετά, η Πειθαρχική ξαναέκανε το θαύμα της. Για ένα ματς (το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-1 για το Κύπελλο Ελλάδας) στο οποίο έγιναν τα μύρια όσα, με τραυματισμό του βοηθού διαιτητή και ξύλο στη φυσούνα, τιμώρησε τον Ολυμπιακό με πρόστιμο 28.500 ευρώ. Του έκανε τα μούτρα κρέας. Ενώ για την εξύβριση (;) του διαιτητή Τριτσώνη από τον Μάκη Χάβο, τιμώρησε τον προπονητή του ΠΑΟΚ με δύο μήνες αποκλεισμό!

Είναι μετά να μην διαμαρτύρονται για "δύο μέτρα και δύο σταθμά" στον Δικέφαλο; Η δικαιολογία, πάντως, για αυτή την απόφαση, είναι το φύλλο αγώνα του Τριτσώνη. Το οποίο καίει τον Χάβο και βγάζει λάδι τον Ολυμπιακό. Μόνο ότι τον έβρισε ο Χάβος έγραψε. Ποιος ασχολείται τώρα με τον επόπτη και το ξύλο στη φυσούνα;

Ο ΠΑΟΚ αισθάνεται αδικημένος και για την απόφαση εξπρές για την ΑΕΚ, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα εμφανιζόταν ως αδικημένη η ΑΕΚ αν αργούσε να βγει η ποινή της μίας αγωνιστικής και έπαιζε τον ημιτελικό Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ. Πάντως, η μία αγωνιστική, την οποία θα εκτίσει την προσεχή Κυριακή στο ματς με τον Πανιώνιο, είναι μάλλον χάδι σε σχέση με όσα έγιναν στη ρεβάνς των προημιτελικών του Kυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια στιγμή, σχόλια προκαλούν και οι "κινήσεις" του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα. Άλλους τους καλεί για συστάσεις επειδή ...ξεβρακώθηκαν (Μήτρογλου), άλλους τους απειλεί επειδή προκαλούν (αθλητικές εφημερίδες) κι άλλους τους ...καταλαβαίνει και τους συγχωρεί (Σισέ).

Πολλά "περίεργα" περιστατικά δεν μαζεύτηκαν, δεν συμφωνείτε;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags