Facebook Pixel "Με ήθελε ο Παναθηναϊκός!"
| 2012-04-28 16:24:00

"Με ήθελε ο Παναθηναϊκός!"

"Με ήθελε ο Παναθηναϊκός!"

Στην αποκάλυψη πως ΠΑΟΚ (κάτι που είχε ξαναγραφτεί) και Παναθηναϊκός είχαν κάνει επαφές με την πλευρά του Λεάλ για συνεργασία τον περασμένο Γενάρη, προχώρησε ο ίδιος ο παίκτης...

Ο πρώην άσος του Εργοτέλη παραχώρησε δηλώσεις στην εφημερίδα "Πατρίς" και σχολίασε για την αποχώρησή του από τον Εργοτέλη:

Για τη φετινή αγωνιστική περίοδο:
«Είχαμε πολλά προβλήματα σ' αυτή τη χρονιά. Μεγάλο ήταν το πλήγμα με τον τραυματισμό του Ρομάνο. Ήταν λάθος που δεν πήραμε στη θέση του έναν άλλο ποδοσφαιριστή που θα μας βοηθούσε. Στην ομάδα υπήρχαν λίγοι παίκτες που είχαν εμπειρία για να αλλάξουν κάτι. Επίσης είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Και φέτος εγώ, ο Ολίσε, ο Σασιασβίλι δε μπορέσαμε να βοηθήσουμε όσο θα θέλαμε».

Για τα μελλοντικά του ποδοσφαιρικά σχέδια:
«Η αποχώρηση μου από τον Εργοτέλη είναι οριστική. Είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω και στην Ελλάδα. Τον προηγούμενο Ιανουάριο υπήρχαν επαφές με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό όμως δεν προχώρησαν. Θα πάω Ν. Αμερική. Σκέφτομαι την οικογένεια μου. Ο γιος μου είναι 4 χρονών και πρέπει να πάει σχολείο. Τώρα σκέφτομαι 3 – 4 προτάσεις που μου έχουν γίνει από Βραζιλία και Μεξικό».

Για τις στιγμές που του έμειναν:
«Αυτό που μου μένει στο μυαλό μου είναι μερικές μεγάλες νίκες που κάναμε με την ομάδα. Περισσότερο όμως ο κόσμος που φώναζε “Λεάλ – Λεάλ” στην εξέδρα ακόμα κι όταν δεν έβαζα γκολ. Είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ. Όπως και την πόλη και τους ανθρώπους της. Αγάπησα τα τρία χρόνια που έμεινα εδώ, το ίδιο όπως τον Εργοτέλη. Ο Εργοτέλης μπορεί να ανέβει ξανά στη Σουπερ Λίγκα, αν του χρόνου πάρει 3 – 4 καλούς παίκτες. Είναι ομάδα που της αξίζει να παίζει στη μεγαλύτερη κατηγορία, όχι στη Β' Εθνική. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να γίνουν αλλαγές. Να αλλάξει το κλίμα, και η νοοτροπία και να γίνει καλύτερη η ψυχολογία στην ομάδα».

Για τον πρόεδρο της ομάδας Απόστολο Παπουτσάκη:
«Ο πρόεδρος είναι άνθρωπος που έχει μεγάλη και καθαρή καρδιά. Ένας λόγος που η ομάδα αξίζει να πάει ψηλά είναι για κείνον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags