Facebook Pixel Εργο-τέλος για Καραγεωργίου!
| 2012-04-30 12:12:00

Εργο-τέλος για Καραγεωργίου!

Εργο-τέλος για Καραγεωργίου!

Ο Νίκος Καραγεωργίου ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόφασή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Οι δηλώσεις του Νίκου Καραγεωργίου

"Να σας χαιρετήσω και να σας ευχαριστήσω που βρίσκεστε εδώ. Πριν 6,5 χρόνια χτύπησε το τηλέφωνο μου στην Θεσσαλονίκη, ήταν ο κ. Τζώρτζογλου και ο κ. Σουλτάτος και αυτό ήταν η αιτία να βρεθώ στην Κρήτη και να γνωρίσω την Κρήτη.

Ημερολογιακά αυτές τις 7 σεζόν υπήρξαν καλές και κακές στιγμές. Όλοι τα ζήσαμε και εξακολουθούμε να τα ζούμε. Ήταν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μας, άσχετα αν το επίπεδο δεν ήταν όπως του Παναθηναϊκού ή του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκα σαν ποδοσφαιριστής.

Ευχαριστώ τον Κ. Τζώρτζογλου που με έφερε εδώ και τον Κ. Παπουτσάκη. Μου συμπεριφέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο και όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν ένα.

Η τελευταία χρονιά δεν ήταν αυτή που θα περιμέναμε. Είχαμε περισσότερες απαιτήσεις δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και οι ευθύνες βαραίνουν εμένα. Αναλαμβάνοντας αυτή την ευθύνη και βλέποντας πως δεν πέτυχε αυτό το εγχείρημα, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους πρέπει να αποχωρήσω από την ομάδα για το καλό του συλλόγου.

Εχω φύγει και έχω πάει σε ομάδες. Είναι μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις που πήραμε μαζί με τον πρόεδρο. Εδωσα και την ψυχή μου, δέθηκα και να ξέρετε που τώρα θα βρίσκομαι μακριά να ξέρετε πως ένας άνθρωπος θα χαίρεται με τοις χαρές σας και θα στεναχωριέται με τις λύπες σας. Σας ευχαριστώ όλους, κυρίως τον κ. Παπουτσάκη, τους φιλάθλους που με ανέχτηκαν όλους αυτά τα χρόνια με τα λάθη και τις αδυναμίες μου. Τον Σταύρο Λαμπράκη, έναν καταπληκτικό άνθρωπο που ο Εργοτέλης πρέπει να στηρίξει. Σας ευχαριστώ όλους για αυτή την όμορφη περιπέτεια."

Οι δηλώσεις του Απόστολου Παπουτσάκη

"Αποχαιρετούμε σήμερα έναν προπονητή. Ο Νίκος Καραγεωργίου προσέφερε πολλά, Το όνομα του συνδέθηκε με την άνοδο του Εργοτέλη στην Α' Εθνική.

Τον ευχαριστούμε για όσο προσέφερε και θα είναι ένας πολύ καλός φίλος πάντα του Εργοτέλη. Μπορεί και ο ίδιος να θεωρεί τον εαυτό του Κρητικό. Το τέλος με τον Νίκο, ήταν και είναι πολύ δύσκολη απόφαση. Αποφασίσαμε από κοινού πως είναι καλύτερο για όλους να τερματίσουμε την συνεργασία μας.

Ξέρω πως έχετε να ρωτήσετε πολλά. Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν δημιουργήσει πολλές απορίες. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι πως είμαι εδώ. Να έχετε υπόψιν πως το πρωτάθλημα της Super League δεν τέλειωσε ακόμα για τον Εργοτέλη!

Να μου επιτρέψετε να μην πω περισσότερα. Σε λίγες μέρες σε μια νέα συνέντευξη Tύπου θα πούμε περισσότερα. Σας ευχαριστώ. Θα ήθελα να δώσω ένα τιμητικό έμβλημα του Εργοτέλη στον Νίκο και να ευχηθώ υγεία σε εκείνον και την οικογένεια του και κάθε επιτυχία."
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags