Facebook Pixel «Αν πειράξεις τον Ολυμπιακό, είσαι εχθρός του Μαρινάκη»
| 2011-02-15 00:48:00

«Αν πειράξεις τον Ολυμπιακό, είσαι εχθρός του Μαρινάκη»

«Αν πειράξεις τον Ολυμπιακό, είσαι εχθρός του Μαρινάκη»

Ο παλαίμαχος του Ολυμπιακού, Νίκος Βαμβακούλας, μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για τον Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και για τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Οι δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για το αν παίζει ρόλο το γόητρο σε αυτά τα ματς: « Πράγματι παίζει μεγάλο ρόλο το γόητρο. Έχει αποδειχθεί στο παρελθόν ότι στα ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός, είτε πρώτος είσαι, είτε τελευταίος, οι παίκτες παίζουν για την πάρτη τους, για τη φανέλα, για τον κόσμο. Ζουν για αυτό το παιχνίδι, όπως ζει και ο κόσμος».

Για το +7 του Ολυμπιακού: «Δεν λέει τίποτα το +7. Και ο Ολυμπιακός ήταν κακός πέρσι και κέρδισε δύο φορές τον Παναθηναϊκό.  Αν Ολυμπιακός είναι σοβαρός δεν θα έχει προβλήματα. Το Σάββατο ο Ολυμπιακός ήθελε οπωσδήποτε το ματς, μπήκε και το πήρε. Το ίδιο τώρα και ο Παναθηναϊκός, θα μπει με πάθος και με δύναμη για να μπει πάλι στο πρωτάθλημα».

Για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τη συνάντηση με τη Θ.7: «Ο κ.Μαρινάκης είναι κοντά στους οργανωμένους. Τον Μαρινάκη αν τον πειράξεις ατομικά δεν θα σε ενοχλήσει. Αν πειράξεις τον Ολυμπιακό, θα γίνεις ο χειρότερος εχθρός του. Οι επιλογές που έκανε το καλοκαίρι δεν ήταν τυχαίες. Η φιλοσοφία και οι κινήσεις που έκανε, έδειξε πως ξέρει πολλά από ποδόσφαιρο».

Για το αν επηρεάζονται οι παίκτες από την ατμόσφαιρα στα ντέρμπι: «Τα έχουν ξεπεράσει αυτά. Εγώ θα είμαι χαρούμενος, αν βγει κάποιος πρόεδρος μεγάλης ομάδας και πει στους αντιπάλους ‘ελάτε και δεν θα σας ενοχλήσει κανένας’. Και πρέπει να αρχίσει ξανά ο κόσμος να κάθεται ο ένας δίπλα στον άλλον, όπως θυμάμαι στα πρώτα χρόνια που έπαιζα μπάλα».

Για τον Βαλβέρδε: «Επειδή τον ζω καθημερινά είναι ένας άνθρωπος ήρεμος, καλός και δίκαιος. Βλέπουμε ότι έχει τον Πάντελιτς και σε κάποια ματς δεν τον χρησιμοποιεί, όμως στα αποδυτήρια υπάρχει ηρεμία. Μπορεί να μην έχει κάποια πράγματα που θα θέλαμε να έχει, όμως με αυτά που κάνει καλύπτει όσα πρέπει. Έχει κάνει τον Ολυμπιακό μια οικογένεια και είναι μεγάλο όφελος».

Για τον Σισέ: «Είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία στην Ελλάδα. Ο ποδοσφαιριστής αν έχει δύναμη και πάθος, αυτό τα λέει όλα. Δεν θέλει να χάνει ούτε στην προπόνηση».

Για το αν έχει εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα: «Δεν έχει εξασφαλίσει τίποτα. Αν είναι σοβαρός, όπως τώρα, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Έχει ποιότητα και έχει περάσει από δύσκολες έδρες  στην επαρχία, που πλέον δεν είναι εύκολο, όσο πάμε προς το τέλος».

Για το σχέδιο στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού: «Ο Μαρινάκης θέλει πολλούς Έλληνες στην πρώτη ομάδα. Ότι καλό υπάρχει στην Ελλάδα, θέλει να το φέρει. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Αν έρθουν στο Ρέντη και δουλευτούν σωστά, ο Ολυμπιακός σε λίγα χρόνια θα έχει πολλή υλικό για την πρώτη ομάδα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags