Facebook Pixel Φουστέρ, Μπελούτσι και εκατομμύρια...
| 2011-02-15 09:20:00

Φουστέρ, Μπελούτσι και εκατομμύρια...

Φουστέρ, Μπελούτσι και εκατομμύρια...

Τις ομοιότητες που έχουν ο Φουστέρ με τον Μπελούτσι, δεδομένου ότι έπαιξαν στην ίδια θέση (πίσω από τον σέντερ φορ) στον Ολυμπιακού "του Βαλβέρδε", σχολιάζει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Καλό το ερώτημα; Πρόκειται για τους δύο παίκτες που έχουν παίξει τον «άσο» πίσω από τον σέντερ φορ, στο 4-4-1-1 του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Ο Μπελούτσι πρόπερσι, ο Φουστέρ φέτος.

• Διαφορές; Ο Μπελούτσι είναι πιο δημιουργικός επιθετικός μέσος. Έχει καλύτερη κάθετη πάσα. Και είναι πιο φαντεζί. Ο Φουστέρ είναι πιο ‘χώστης’ μεσοκυνηγός. Τρυπώνει για το γκολ στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας. Μπορεί να κάνει περισσότερες δουλειές, βοηθώντας ακόμη κι από τα άκρα, αλλά και πιο πίσω στα χαφ.

• Ομοιότητες; Έχουν επαφή με τα δίχτυα. Τουλάχιστον στο ρόλο αυτό, του «άσου», πίσω από τον φορ στο 4-4-1-1. Ο Μπελούτσι, παίζοντας πίσω από τον Ντιόγο, είχε βάλει πρόπερσι οκτώ γκολάκια (χωρίς πέναλτι) σε πρωτάθλημα, κύπελλο κι Ευρώπη. Ο Φουστέρ φέτος, παίζοντας πίσω από τον Μιραλάς (η, τον Πάντελιτς η, εσχάτως, τον Τζιμπούρ) έχει ήδη βάλει εννιά στο πρωτάθλημα (με τρία πέναλτι).

• Α, ο Μπελούτσι κόστισε του κόσμου τα λεφτά, κάπου οκτώ εκ. Ευρώ για το 50% του στη μεταγραφή του από τη Ρίβερ Πλέιτ, ενώ ο Φουστέρ αγοράστηκε με 500 χιλ. Ευρώ από τη Βιγιαρεάλ…

Πηγή: sportfm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags