Facebook Pixel "Θα υποφέρουν οι Παναθηναϊκοί"!
| 2011-02-15 10:38:00

"Θα υποφέρουν οι Παναθηναϊκοί"!

"Θα υποφέρουν οι Παναθηναϊκοί"!

Μεγάλη πώρωση στο λιμάνι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μαρινάκης: «Θα τους πατήσουμε». Βαλβέρδε: «Να υποφέρουν». Παίκτες: «Μέχρι… θανάτου»!

Αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη που θα τους χαρίσει το πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό δηλώνουν άπαντες στον Ολυμπιακό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν από τους πρώτους που έδωσε το σύνθημα χθες στη συνάντηση με τη «Θύρα 7» λέγοντας στους οπαδούς ότι «πάμε να τους πατήσουμε!» και ζητώντας παράλληλα «καυτή» ατμόσφαιρα, αλλά χωρίς έκτροπα.

Από την μεριά του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε χθες από τους παίκτες του στην προπόνηση «μόνο τη νίκη» κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, ενώ σε μεγάλη συνέντευξη σήμερα («Εξέδρα») είπε πως θέλει «ο Παναθηναϊκός να υποφέρει!» το Σάββατο.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι ποδοσφαιριστές. Ο Ραούλ Μπράβο δήλωσε χθες πως οι παίκτες του «θα παλέψουν μέχρι… θανάτου» και έκανε λόγο για φιέστα, ενώ ο Άλμπερτ Ριέρα προειδοποίησε μέσω του «Γαύρου» ότι «θα τα πούμε στο γήπεδο». «Νίκη και το πήραμε», το σύνθημα του Γιάννη Μανιάτη στο «ΦΩΣ».

Βεβαίως, αυτό που συζητάνε μεταξύ τους οι παίκτες από χθες στου Ρέντη δεν είναι άλλο από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν το συγκεκριμένο παιχνίδι μεγάλη ευκαιρία για να αποδείξουν μπροστά στον κόσμο τους και μέσα στο «Καραϊσκάκη» ότι είναι καλύτεροι από τους «πράσινους» και ότι δίκαια θα πάρουν το πρωτάθλημα.

«Πάμε να τους κερδίσουμε και να τελειώνουμε οριστικά με τον τίτλο», είναι τα λόγια στις συζητήσεις των παικτών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags