Facebook Pixel Ρεπόρτερ έπαθε «εγκεφαλικό» στον αέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-02-15 12:07:00

Ρεπόρτερ έπαθε «εγκεφαλικό» στον αέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρεπόρτερ έπαθε «εγκεφαλικό» στον αέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ρεπόρτερ του αμερικανικού δικτύου CBS, Serene Branson, όχι μόνο έχασε τα λόγια της στον αέρα, αλλά μίλαγε και με εντελώς ακαταλαβίστικο τρόπο,προκαλώντας πολλές απορίες.

Η Serene Branson στεκόταν έξω από το κτίριο που έγινε η τελετή. Ο παρουσιαστής «ζωντανής» εκπομπής της έδωσε τον λόγο, για να πει δυο λόγια για τα βραβεία και να παρουσιάσει το βίντεο που είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες της. Τα λόγια της όμως έδειξαν ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα. Οι συνάδελφοί της ανησύχησαν και μετά την απευθείας σύνδεση την μετέφεραν στο νοσοκομείο ια να κάνει εξετάσεις.

Όλοι φοβήθηκαν ότι έπαθε ένα μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο τη στιγμή που ήταν «στον αέρα». Ένα τέτοιο επεισόδιο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην ομιλία, είτε γιατί επηρεάζεται το κέντρο λόγου του εγκεφάλου, είτε γιατί παραλύουν εν μέρει οι μυς του προσώπου που βοηθούν το στόμα να προφέρει σωστά τις συλλαβές.

Η ρεπόρτερ μοιάζει να λέει: "Well a very very heavy uh heavy der, bertation tonight. We had a very dares, dareson, fight. Let’s go a bit and have a pet"...

Το CBS αρνήθηκε ότι η Serene Branson νοσηλεύτηκε ή ότι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, αλλά ότι προληπτικά ένας συνάδελφός της τη μετέφερε άμεσα στο σπίτι της. Το επόμενο πρωί ήταν σύμφωνα με την ανακοίνωση του CBS πολύ καλά στην υγεία της.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

ΠΗΓΗ: newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags