Facebook Pixel "Nα πέσει το παραδάκι και μένω"
| 2012-05-06 10:38:00

"Nα πέσει το παραδάκι και μένω"

"Nα πέσει το παραδάκι και μένω"

Τι είπε ο Aκόστα στο περιβάλλον του για την παραμονή του στον Άρη.

Για τη Μαδρίτη αναχώρησε το Σάββατο ο Νόε Ακόστα προκειμένου να βρεθεί κοντά την οικογένειά του, κάνοντας χρήση της καλοκαιρινής του άδειας.

Φεύγοντας πάντως άφησε την υπόθεση παραμονής του στον Άρη και την επόμενη χρονιά ανοικτή. Ο Ισπανός χαφ μιλώντας σε φίλους του λίγο πριν αναχωρήσει ξεκαθάρισε ότι βρίσκεται σε επαφή με τη διοίκηση, αφενός για να του καταβληθούν τα δεδουλευμένα του κι αφετέρου για να υπάρξει εκ νέου συζήτηση, για τη ανανέωση του συμβολαίου του.

"Πρώτη μου προτεραιότητα είναι ο Άρης αυτή τη στιγμή. Αφού βρεθεί λύση με τα χρήματα που μου οφείλονται τότε θα συζητήσουμε με τη διοίκηση το ενδεχόμενο της παραμονής μου", ήταν αυτό που μετέφερε στο περιβάλλον του και σε όσους τον ρωτούσαν αν θα μείνει στον Άρη αφού ως γνωστόν το συμβόλαιό του λήγει σε δυο μήνες.

Επίσης, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ήταν κατηγορηματικός ότι δεν του έχει γίνει επίσημα κάποια πρόταση από άλλη ομάδα και ιδίως από το εξωτερικό όπως γράφτηκε και αν η διοίκηση τακτοποίηση την οφειλή τότε είναι θετικός στο να ποαραμείνει στην ομάδα.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags