Facebook Pixel Γιατί είναι… περίπτωση ο Ντιόπ
| 2011-02-15 14:22:00

Γιατί είναι… περίπτωση ο Ντιόπ

Γιατί είναι… περίπτωση ο Ντιόπ

Η είδηση για τον τραυματισμό του Ντιόπ, που αναφέραμε πριν λίγο, δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν. Δεν αποτελεί πια είδηση ότι παθαίνει θλάσεις.

Η ΑΕΚ πήρε έναν παίκτη για τον οποίο θα έπρεπε να ξέρει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Ένας ποδοσφαιριστής με βαρύ σωματότυπο, με βάρος πάνω από 100 κιλά και με ιστορικό μυϊκών τραυματισμών, δεν μπορεί σίγουρα να χαρακτηριστεί κελεπούρι.

Ο Ντιόπ τα έχει φάει τα ψωμιά του κι αυτό φαίνεται. Έχουν περάσει τα χρόνια που έδειχνε φρέσκος από δυνάμεις κι άτρωτος. Το πρόβλημα, όμως, έχει να κάνει με την ίδια την ΑΕΚ. Το καλοκαίρι, δηλαδή, πώς θα φερθεί; Θα συνεχίσει την συνεργασία της με τον αμυντικό χαφ;

Το περασμένο καλοκαίρι επί τρείς μήνες το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έγραφε σχεδόν κάθε μέρα για το σίριαλ Ντιόπ. Όταν ο παίκτης συμφώνησε με την Ένωση υπήρχε διάχυτος ενθουσιασμός. Ο οποίος ενθουσιασμός αποδείχθηκε τελικά… τζούφιος.

Ο Ντιόπ παίζει το ένα παιχνίδι στα τρία, ενώ ικανοποιεί μόνο για μερικά δεκάλεπτα. Είναι παίκτης αξίας, αλλά το κορμί του δεν τον βοηθάει. Σε εποχές κρίσης, λοιπόν, μήπως η ΑΕΚ πρέπει ήδη να σκέφτεται τι να κάνει σε λίγους μήνες με την περίπτωσή του; Και το λέμε αυτό επειδή ξέρουμε ότι μέχρι και στα επιστημονικά επιτελεία έχουν απηυδίσει με τον Ντιόπ. Συνέχεια στο κρεβάτι του πόνου είναι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags