Facebook Pixel «Μία παλιά μου αγάπη… »
| 2011-02-15 14:50:00

«Μία παλιά μου αγάπη… »

«Μία παλιά μου αγάπη… »

Για την επιστροφή του στον Άρη μίλησε ο Σούμποτιτς στον Τύπο της πατρίδας του, χωρίς ωστόσο να πάρει θέση για το πώς δέχτηκαν οι οπαδοί της ομάδας την πρόσληψή του.

«Ο Άρης είναι μια παλιά αγάπη. Σε δύο ομάδες έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου κι αυτές είναι η Ολίμπια και ο Άρης. Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή ο αθλητισμός βρίσκεται σε δύσκολη περίοδο και το μπάσκετ δεν αποτελεί εξαίρεση.

Οι συζητήσεις με τον Άρη κράτησαν καιρό, αλλά στο τέλος αποφάσισα να υπογράψω. Ο κόσμος δεν ξέρει καλά τι εστί Άρης. Είναι ένας σύλλογος που στον καιρό που εγώ ήμουν παίκτη κατακτούσε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα και είχε μεγάλες επιτυχίες.

Η πίεση και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες από τον Τύπο και τους φιλάθλους, όμως έχω συνηθίσει σε αυτό και εν φοβάμαι», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για το πώς δέχτηκαν οι οπαδοί την πρόσληψή του:

Για το πώς υποδέχτηκε ο κόσμος την πρόσληψή του απέφυγε να μιλήσει. «Θα δούμε σύντομα. Πρώτα παίζουμε στη Γερμανία και μετά στο Περιστέρι. Ακόμη δεν είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags