Facebook Pixel Τα φέρνει πάλι ...Τούμπα!
| 2012-05-06 17:30:00

Τα φέρνει πάλι ...Τούμπα!

Τα φέρνει πάλι ...Τούμπα!

Απίστευτο είναι αυτό που συμβαίνει με τον Κώστα Χαλκιά, ο οποίος ακόμα και στα 38 του χρόνια βρίσκει τον τρόπο να επιστρέφει όταν όλοι τον θεωρούν "τελειωμένο".
 

Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ φέτος δεν έκανε πολύ καλή ούτε και γεμάτη σεζόν. Βρέθηκε και στον πάγκο, βρέθηκε και στην εξέδρα, είδε πότε τον Κρέσιτς και πότε τον Γλύκο να παίζουν βασικοί, ωστόσο τώρα που η σεζόν φτάνει στο φινάλε της, πάλι αυτός βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου και μάλιστα πραγματοποιώντας και καλές εμφανίσεις, όπως στο ματς πλέι-οφ με την ΑΕΚ.

Έτσι, από εκεί που θεωρείτο δεδομένο πως δεν θα συνεχίσει του χρόνου στον ΠΑΟΚ καθώς το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του, ξαφνικά εμφανίζονται σενάρια περί πιθανοτήτων παραμονής.

Αυτά, μάλιστα, αυξήθηκαν τις τελευταίες ώρες, μετά τη συζήτηση που είχε με τον Ζήση Βρύζα στο ξενοδοχείο που βρέθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ την Πέμπτη. Η κουβέντα τους κράτησε αρκετά λεπτά και κάποιοι μέσα από την ομάδα έσπευσαν να μιλήσουν για πιθανή αλλαγή δεδομένων.

Την ίδια στιγμή, αλλαγή δεδομένων για τον Χαλκιά φαίνεται πως υπάρχει και στην Εθνική! Δεδομένης της λειψανδρίας στον "άσο", ο Φερνάντο Σάντος φέρεται να ξανασκέφτεται τον διεθνή πορτιέρο ενόψει Euro, πολύ περισσότερο τώρα που τον εντυπωσίασε με την απόδοσή του στο ματς με την ΑΕΚ, το οποίο παρακολούθησε από κοντά ο Πορτογάλος!

Άμα τα φέρει πάλι όλα ...τούμπα ο Κώστας, τώρα που κλείνει τα 38 του, τότε χαλάλι του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags