Facebook Pixel Ενδιαφέρον από Τουρκία για Κρέσιτς
| 2012-05-06 18:28:00

Ενδιαφέρον από Τουρκία για Κρέσιτς

Ενδιαφέρον από Τουρκία για Κρέσιτς

Ενδιαφέρον από την Μπούρσασπορ έχει εκφραστεί για τον Ντάριο Κρέσιτς. Στον Κροάτη τερματοφύλακα έχει μπει "πωλητήριο" εδώ και καιρό με τη σύμφωνη γνώμη και της διοίκησης.
 

Ενδιαφέρον από την Μπούρσασπορ υπάρχει για τον Ντάριο Κρέσιτς. Στον Κροάτη τερματοφύλακα έχει μπει «πωλητήριο» εδώ και καιρό, με την σύμφωνη γνώμη και της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Οι συζητήσεις της πλευράς του Κρέσιτς για την μεταπήδησή του σε άλλο σύλλογο εντάθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Ο μάνατζέρ του Μάριο Κνεζ πριν από μερικές μέρες είχε συνάντηση στην Γερμανία με διοικούντες της Μπούρσασπορ, καθώς η τουρκική ομάδα ψάχνει για τερματοφύλακα. Μετά την ομάδα του Κατάρ και την Βίλσα Κρακοβίας, η Μπούρσασπορ είναι η τρίτη ομάδα με την οποία συζήτησε η πλευρά του Κρέσιτς το ενδεχόμενο μεταγραφής του. Σύμφωνα με Κροατικά μέσα ενημέρωσης και ομάδα της Γερμανίας σχεδιάζει να τον προσεγγίσει.

Το σοβαρότατο εμπόδιο στην προσπάθεια πώλησής του είναι ο πολύμηνος παροπλισμός του στον ΠΑΟΚ και το ότι, ως εκ τούτου, δεν έχουν την δυνατότητα δια ζώσης παρακολούθησής του σε αγώνες οι ενδιαφερόμενες ομάδες.

Την περασμένη εβδομάδα ο Γερμανοκροάτης μάνατζέρ του ήταν στην Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Παντελή Κωνσταντινίδη. Στην συνάντηση συμφώνησαν για το ποσό με το οποίο παραχωρείται ο 28χρονος διεθνής τερματοφύλακας. Πέρυσι το καλοκαίρι η τιμή πώλησής του είχε ορισθεί στο 1,2 εκατ. ευρώ, αλλά φέτος, όπως είναι ευνόητο, λόγω της οικονομικής κρίσης, με ένα εύλογο ποσό, αρκετά χαμηλότερο, ο ΠΑΟΚ τον δίνει.

Άλλωστε, σε ένα χρόνο τελειώνει το συμβόλαιό του και θα μείνει ελεύθερος. Επίσης, εάν τον παραχωρήσει, εκτός από το αντίτιμο της πώλησης, ο ΠΑΟΚ θα γλιτώσει και το συμβόλαιό του για την νέα χρονιά που είναι 250.000 ευρώ και μαζί με την εφορία φτάνει τις 400.000 ευρώ, συν του ότι ήδη οφείλονται πάνω από 100.000 ευρώ δεδουλευμένα στον Κροάτη τερματοφύλακα.

Πηγή: Contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags