Facebook Pixel Μανωλίδου και Μπουλέ μαζί στο Dancing!
| 2011-02-15 15:14:00

Μανωλίδου και Μπουλέ μαζί στο Dancing!

Μανωλίδου και Μπουλέ μαζί στο Dancing!

Οφείλω να παραδεχτώ ότι στον ΑΝΤ1 έχουν μεγάλη φαντασία και μπόλικο χιούμορ. Γιατί το λέω αυτό;

Απλά, έβαλαν να συμμετέχουν στην ίδια εκπομπή και συγκεκριμένα στο Dancing with the stars, η Ευγενία Μανωλίδου και η Νάντια Μπουλέ!

Τι κι αν τους προηγούμενους μήνες οι δύο κυρίες έδωσαν σκληρή μάχη στα... Μαρμαρένια αλώνια με τις κουτάλες τους ανά χείρας; Τι κι αν τις είχαμε για... οχτρές λόγω Master Chef και Top Chef; Αυτά ανήκουν στο παρελθόν κι ας είναι καλά η... φαντασία μου πλανεύτρα των ανθρώπων του ΑΝΤ1.

Ως γνωστόν, η Μανωλίδου έκλεισε πρώτη με το Dancing, όχι ως χορεύτρια φέτος, αλλά ως παρουσιάστρια στην καθημερινή εκπομπή για τα backstage. Στην εκπομπή αυτή, καλεσμένοι θα πηγαίνουν τόσο οι stars που θα χορεύουν, όσο και τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Η Μπουλέ, πάλι, μετά το τέλος του Top Chef δεν επέστρεψε στο σπίτι της, αλλά δέχτηκε πρόταση για το Dancing. Γιατί μπορεί η παρουσίαση να μην είναι το δυνατό της σημείο, όμως, με τον χορό η Νάντια το έχει.

Εξάλλου, η ίδια κάνει από μικρή μαθήματα χορού, ενώ είναι πολύ καλή στο φλαμένγκο. Αμέ. Έτσι, στο κανάλι του Αμαρουσίου σκέφτηκαν να αξιοποιήσουν το ταλέντο τούτο της Μπουλέ προς όφελός τους πάντα.

Γιατί το λέω αυτό; Φέτος, η Ζέτα Μακρυπούλια είναι σφόδρα και δηλωμένη ερωτευμένη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, οπότε το «παιγνίδι» με τον Γιάννη Λάτσιο, το φλερτ τους στον «αέρα» και το μυστήριο «είναι, δεν είναι μαζί» δεν θα μας απασχολήσει.

Κι επειδή πέρα από το χορό, πρέπει να υπάρχει και μία ίντριγκα να κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου, η συνύπαρξη των δύο πρόσφατων αντιπάλων, είναι μία πολύ καλή σκέψη.

ΠΗΓΗ: womenonly.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags