Facebook Pixel Αϊ Βαγγέλης με τα δώρα!
| 2010-12-24 11:00:00

Αϊ Βαγγέλης με τα δώρα!

Αϊ Βαγγέλης με τα δώρα!

Μεταγραφικούς μποναμάδες ετοιμάζει για τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης. Πλήθος ονομάτων και για όλα τα γούστα εξετάζονται από την ξένη και την ελληνική αγορά. Ποιος θα αποκτηθεί;

Γαλλικά «κλειδιά»

Από την Γαλλία ξεχωρίζει η περίπτωση του κολομβιανού Κάρλος Σάντσεζ που αγωνίζεται στην Βαλενσιέν. Ο Σάντσεζ είχε απασχολήσει και πέρυσι αλλά ο τραυματισμός του στους χιαστούς και είχε χαλάσει η μεταγραφή. Φέτος έχει τσεκαριστεί ξανά και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεσαι.

Ακόμη παίζει η περίπτωση του πορτογάλου Πάολο Μασάδο της Τουλούζ, που ωστόσο είναι μια πάρα πολύ ακριβή περίπτωση. Καλές και δύσκολες περιπτώσεις είναι αυτές του Στεφάν Σεσενιό και του Κλεμάν Σαντόμ, ενώ ο Μαρβίν Μαρτίν της Σοσό και ο Σιλβέν Μαρβό της Ρεν είναι και αυτοί στα υπόψιν. Το τμήμα σκάουτινγκ έχει προτείνει και άλλες περιπτώσεις από διάφορες γαλλικές ομάδες. Ο Γκουεϊντά Φοφανά της Χάβρης είναι μία από αυτές, ενώ έχουν ακουστεί ακόμη τα ονόματα του Αλφρέντ Εντιαγέ της Νανσί, του Μοργκάν Αμαλφιτάνο της Λοριάν και του Τονγκό Ντουμπιά της Ρεν.

Τα «λαβράκια» του Ντάρκο

Εκτός από τις γαλλικές προτάσεις, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει ακόμη προτείνει δυο παίκτες από… άλλες αγορές. Ο ένας είναι ο Ντένι Άβντιτς της Έλφσμποργκ. Ο Άβντιτς είναι 22 ετών, γεννημένος στο Σαράγεβο και έχει σουηδική υπηκοότητα. Φέτος στο σουηδικό πρωτάθλημα σκόραρε 19 φορές σε 29 συμμετοχές. Ο άλλος παίκτης που πρότεινε ο Κοβάσεβιτς είναι ο Ογνιέ Οζέγκοβιτς που είναι 17 ετών και αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα. Αγωνίζεται σε θέση σέντερ φορ και θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα του σερβικού ποδοσφαίρου.

Οι προτάσεις

Οι παίκτες που έχουν προταθεί από μάνατζερ είναι όλοι τους αρκετά γνωστά ονόματα. Οι δυο τελευταίες προτάσεις είναι από την Βραζιλία και πρόκειται για τους Τζο και Ζοσουέ της Μάντσεστερ Σίτι και της Βόλφσμπουργκ. Ακόμη ο Σκιέλμπρεντ της Ρόζεμποργκ που αγωνίστηκε και εναντίον του Άρη είναι και αυτός στα υπόψη. Δυο νέες περιπτώσεις από Γερμανία έχουν φτάσει και πρόκειται για τους Χαμίτ Άλτιντοπ της Μπάγερν και Τόρστεν Φρίνγκς της Βέρντερ Βρέμης που μένουν και οι δυο ελεύθεροι το καλοκαίρι. Ακόμη επανέρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση του Τετέι που απασχόλησε και παλαιότερα και ο Βαλβέρδε είχε δώσει το ΟΚ.

Ψώνια από Ελλάδα

Από τις ελληνικές περιπτώσεις τα ονόματα είναι πολλά. Αρχικά ο Χαβίτο του Άρη είναι μια από τις περιπτώσεις παικτών που τελειώνουν το συμβόλαιο τους και θα ήθελαν να αποκτήσουν οι ερυθρόλευκοι. Ο Μανιάτης είναι μια περίπτωση που θα μελετηθεί το καλοκαίρι, όπως και αυτές του Κωνσταντόπουλου, του Γεωργιάδη και του Ανάκογλου. Φορτούνης, Βέλλιος και Τάτος είναι νεαροί παίκτες που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού. Τέλος ο Θόδωρος Βασιλακάκης και ο Θανάσης Καραγκούνης είναι τα νέα ονόματα που προστέθηκαν στη λίστα.

Πηγή: Gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags