Facebook Pixel Του 'φεξε του Ελ Ζαρ!
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-15 17:24:00

Του 'φεξε του Ελ Ζαρ!

Του 'φεξε του Ελ Ζαρ!

Από εκεί που ήταν μεταξύ πάγκου και κερκίδας, προορίζεται για βασικός από τον Μάκη Χάβο στο ματς της χρονιάς του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΤΣΣΚΑ!

Σύμφωνα με όσα έδειξε σήμερα στην προπόνηση ο Έλληνας τεχνικός, ο Μαροκινός θα έχει μια θέση στα άκρα του «δικεφάλου του Βορρά» για το παιχνίδι κόντρα στους Ρώσους.

Μπορεί ο Ελ Ζαρ να μην υπολογιζόταν μέχρι πρόσφατα από τον Μάκη Χάβο, αλλά τώρα παίρνει τη μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει πράγματα σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδειξε ότι στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Σαλπιγγίδης με αριστερά τον Βιεϊρίνια.

Πίσω από τον «Σάλπι», αν ο Ίβιτς δεν καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, θα αγωνιστεί ο Τσουκαλάς. Στα αμυντικά χαφ θα παίξει ο Γκαρσία με παρτενέρ έναν εκ των Μπαλάφα ή Αρίας, με επικρατέστερο τον πρώτο.

Βεβαίως, αν ο Ίβιτς αγωνιστεί βασικός, τότε ο Τσουκαλάς θα παίξει δίπλα στον Γκαρσία. Στην άμυνα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα αφού θα αγωνιστούν οι Σνάουτσνερ (δεξιά), Λίνο (αριστερά), Τσιρίλο και Κοντρέρας.

Σε ό,τι αφορά το τέρμα, αν ο Χαλκιάς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, θα αγωνιστεί ο Κρέσιτς.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags