Facebook Pixel ''Θα τα δώσουμε όλα για την κούπα''
Μπάσκετ
| 2012-05-10 13:55:00

''Θα τα δώσουμε όλα για την κούπα''

''Θα τα δώσουμε όλα για την κούπα''

Ο Κιριλένκο δήλωσε πως θα είναι δύσκολο η ΤΣΚΚΑ να πάρει τον τίτλο, αλλά πιστεύει ότι η ομάδα του θα τα καταφέρει.

Γιόνας Καζλάουσκας: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Όλες οι ομάδες έχουν έρθει για τον τίτλο. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα μου θα δείξει τον καλύτερό της εαυτό».

Αντρέι Κιριλένκο:«Είμαι πανευτυχής που είμαι εδώ. Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες έφτασαν στο Final 4. Θα είναι δύσκολο να πάρουμε τον τίτλο, αλλά κάναμε πολύ καλή δουλειά σε όλη τη σεζόν και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχω έναν τίτλο με τη Ρωσία και θέλω έναν ακόμη μεγάλο τίτλο με την ομάδα που με ανέδειξε. Θα είναι πολύ δύσκολο το ματς της Παρασκευής, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα. Ο ημιτελικός είναι μόνο το πρώτο βήμα. Το κοινό της Τουρκίας είναι πολύ καλό, πολύ παθιασμένο με το μπάσκετ κι εμένα μου άρεσε ακόμη κι όταν φώναζαν εναντίον μας. Είναι πάντα ωραίο να υπάρχει πολύς κόσμος στις κερκίδες».

Ερωτηθείς αν οι ομάδες του Final 4 θα μπορούσαν να παίξουν στα playoffs του ΝΒΑ, ο Ρώσος φόργουορντ απάντησε: «Είμαι σίγουρος πως όλες θα μπορούσαν να τα καταφέρουν. Και οι τέσσερις ομάδες έχουν καρδιά πρωταθλητή. Καλό το ταλέντο, αλλά μετρά περισσότερο ό,τι έχεις στο μυαλό και στην καρδιά σου. Και οι τέσσερις ομάδες του Final 4, έχουν αυτά τα στοιχεία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags