Facebook Pixel "Ποιος να σταθεί εμπόδιο σε αυτόν τον Πρίγκιπα;"
| 2012-05-10 14:15:00

"Ποιος να σταθεί εμπόδιο σε αυτόν τον Πρίγκιπα;"

"Ποιος να σταθεί εμπόδιο σε αυτόν τον Πρίγκιπα;"

Ούτε από γιαούρτια, ούτε από αβγά, ούτε από τίποτα δεν καταλαβαίνει ο Τσάκας, που σχολίασε πως δεν μπορεί να σταθεί τίποτα εμπόδιο για να μπει ο πρίγκιπας στον Παναθηναϊκό!

Για το γιαούρτωμα πριν από την έναρξη της συνέντευξης Τύπου, ο Βλάσης Τσάκας είπε: "Τα παιδάκια είναι παιδάκια. Φώναζαν ότι φώναζαν. Έδειξαν ότι τρομοκράτησαν μία κίνηση, που την φέραμε εδώ που τη φέραμε και τώρα που σφίξανε τα γάλατα έγινε ότι έγινε".

"Μέχρι στιγμής δεν έχω δει τίποτα που να μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτό που κάνουμε. Αν υπάρχει κάτι μόνο ο Θεός το ξέρει. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι. Όπως γνωρίζετε δεν είχαμε το δικαίωμα να επενδύσουμε. Το μόνο εμπόδιο είναι η έγκριση από την Επιτροπή και περιμένουμε την έγκριση", είπε αρχικά ο Βλάσης Τσάκας, σε ερώτηση για το αν μπορεί να προκύψει εμπόδιο στη συμφωνία, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρίγκιπα.

Ο πρίγκιπας, από την πλευρά του, σχολίασε για το γεγονός πως πρώτα έγινε η συνέντευξη Τύπου και έπειτα θα γίνει το deal: "Δεν θέλω να επαναλάβω τα λόγια του κ. Τσάκα (σ.σ. ο μάνατζερ από την Καβάλα είχε σχολιάσει νωρίτερα πως στη Μάντσεστερ Σίτι έιγναν 6 συνεντεύξεις Τύπου μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία και 2 στην Παρί). Όπως είπα στον λόγο μου δεν ήταν αυτή η αρχική συμφωνία, αλλά να υπογράφαμε προσύμφωνο και να υπογράφαμε το deal. Και το έκανα για να αποδείξω ότι δεν ήρθα για τουρισμό και επειδή έχουν γραφτεί πολλά για εμένα ήθελα να μιλήσω".

Για την επόμενη ημέρα της ομάδας, ο Τσάκας σχολίασε: "Το σημαντικότερο είναι η απόφαση της Επιτροπής. Αυτό περιμένουμε τώρα. Δεν έχουμε συναντηθεί με τον κ. Βαρδινογιάννη, για λόγους που δεν μπορούμε να πούμε. Περιμένουμε την έγκριση και αμέσως θα μπουν τα λεφτά. Από τότε θα ξεκινήσει η επόμενη μέρα για τον Παναθηναϊκό. Η παρουσία του πρίγκιπα δεν είναι για να δώσει συνέντευξη, αλλά να υπογραφεί το προσύμφωνο και να δοθεί η επιταγή των 55 εκ. ευρώ μέσω της γερμανικής PostBank. Υπάρχει η δυνατότητα και η επιθυμία να επενδυθούν στον Παναθηναϊκό 55 ε. ευρώ μέσα στα επόμενα 2 χρόνια".

Ο πρίγκιπας τόνισε για το γεγονός πως δεν έχει δει ακόμα τον Τζίγγερ: "Πιστεύω ότι δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν έχει πει κάτι για εμένα. Ίσως να έχει τους λόγους του. Μπορεί να περιμένει την έγκριση από την Επιτροπή, γιατί αν δεν την πάρουμε δεν θα μπορούμε να επενδύσουμε καν στην Ελλάδα, όχι μόνο στον Παναθηναϊκό".

Για τον λόγο που αποφάσισε να ασχοληθεί με το "τριφύλλι": "Νομίζω ότι ανέφερα στον λόγο μου για την δύσκολη πολιτική και οικονομική κατάσταση. Η Ελλάδα είναι ακόμα στην Ε.Ε, δεν έχει χρεοκοπήσει και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Δεν υπάρχει κανείς που να του περισσεύουν λεφτά όσο πλούσιος και είναι. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να πετύχω, λόγω του ονόματος του. Θα προσπαθήσω να προσεγγίσω και τους διαφημιστές μαζί με το όνομα μου και το όνομα του Παναθηναϊκού".

Διαβάστε επίσης:

"Είμαι ο και λέγομαι... "

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags