Facebook Pixel «Καταπληκτική εμφάνιση. Κανένα επεισόδιο με Κόκε»
| 2011-02-15 23:02:00

«Καταπληκτική εμφάνιση. Κανένα επεισόδιο με Κόκε»

«Καταπληκτική εμφάνιση. Κανένα επεισόδιο με Κόκε»

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος χαρακτήρισε «καταπληκτική» την εμφάνιση του Άρη, ενώ όσον αφορά στον Κόκε έκανε λόγο για «εσωτερικό θέμα»…

"Κάναμε μια καταπληκτική εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που ο τελευταίος παίκτης της στοιχίζει όσο το μπάτζετ του Αρη του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή. Είναι θετικό αποτέλεσμα, κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι επί ημερών μου. Μπράβο στους παίκτες γιατί αυτοί το έκαναν. Είχαμε τάξη στο γήπεδο, είχαμε τρόπο και ευχαριστώ τους παίκτες επειδή έβγαλαν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο", είπε αρχικά, για να συμπληρώσει:

"Είναι θετικό αποτέλεσμα, δεν δεχθήκαμε γκολ και διατηρήσαμε την παράδοση. Αυτή τη στιγμή πρέπει να επικεντρωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς προέχει ο αγώνας της Κυριακής. Μετά θα σκεφτούμε τον δεύτερο αγώνα. Εγώ βλέπω την ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι. Πάντα μετά από μια επιτυχία στην Ευρώπη, έχουμε αποτυχία στην Ελλάδα. Προσωπικά μ' ενδιαφέρει οαγώναςμε τον Ατρόμητο".

Σε ερώτηση σχετική με τον Κόκε, απάντησε ότι "δεν έγινε επεισόδιο. Είναι ένα εσωτερικό θέμα και δεν χρειάζεται να το μεταφέρουμε εδώ αυτή τη στιγμή".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags