16/02/11 - 09:24

«Το ντέρμπι είναι άσσος»

Τη δική του πρόβλεψη για το παιχνίδι του Σαββάτου κάνει ο Κώστας Μήτρογλου, που δηλώνει ότι θα ήθελε να αγωνιστεί σε αυτό το ματς.

«Το ντέρμπι είναι άσσος»
31.602views 0shares

Ο φορ του Πανιωνίου μίλησε σχετικά στην εφημερίδα "Πρωταθλητής":

«Ποιος δεν θέλει να παίζει σε αυτά τα παιχνίδια. Θα το ήθελα πολύ να παίξω και σε αυτό το ντέρμπι, αλλά τώρα είμαι στον Πανιώνιο και μέχρι το καλοκαίρι θα είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας μου.

Καλά τα πάμε και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας και θα παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για το ντέρμπι:

«Το ματς είναι δύσκολο για τον Ολυμπιακό, αλλά πολύ πιο δύσκολο είναι για τον Παναθηναϊκό. Μέσα στο Καραϊσκάκη με τον κόσμο του Ολυμπιακού να σπρώχνει την ομάδα, πολύ δύσκολα θα αντέξει ο Παναθηναϊκός.

Είναι και πολύ καλύτερος φέτος ο Ολυμπιακός και φυσικά θα κατακτήσει και το πρωτάθλημα. Άσος είναι το ντέρμπι. Πιστεύω ότι θα γίνει ωραίο παιχνίδι. Παρά το γεγονός ότι σε αυτά τα παιχνίδια πολλές φορές δεν παίζεται ωραίο ποδόσφαιρο, αυτή τη φορά πιστεύω ότι θα συμβεί το αντίθετο και θα δούμε ωραία μπάλα.

Για τον Ολυμπιακό αυτό που έχει σημασία είναι να νικήσει βέβαια, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν τα παιδιά. Και εγώ ο Ολυμπιακός θέλω να νικήσει άλλωστε»..