Ο Δικέφαλος μπήκε σε θέση οδηγού στο ματς με το "καλησπέρα", χάρη στον υπέροχο συνδυασμό του Νάτχο με τον Σαλπιγγίδη. Ο πρώτος έβγαλε την ασίστ πάρε-βάλε στον δεύτερο, που με έξοχο πλασέ "έγραψε" το 1-0 μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Ατρόμητου προσπάθησαν να διορθώσουν την ...ανορθογραφία στην άμυνά τους και στο 8' θα μπορούσαν να πανηγυρίσουν την ισοφάριση, αλλά ο Παπαδόπουλος έχασε την ευκαιρία να πετύχει το γκολ της αγωνιστικής. Η "απάντηση" του ΠΑΟΚ ήρθε στο 13' με τον Νάτχο να πιάνει το σουτ και να στέλνει την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Τσενάμο. Μετά τη δυνατή εκκίνηση, οι ομάδες κατέβασαν ταχύτητα και μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου σημειώθηκε μόλις μία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, όμως ο Τζενάμο είπε "όχι" στο δυνατό σουτ του Σκόνδρα (35').

Αποφασισμένοι να "κλειδώσουν" τη νίκη με ένα δεύτερο γκολ μπήκαν οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε την υπεροχή του σε κλασική ευκαιρία στο 50', όταν οι Βούκιτς, Νάτχο και Λούκας "έκρυψαν" την μπάλα, αλλά ο Ισπανός απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από θέση βολής. Ο Ατρόμητος ισορρόπησε και ζήτησε το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας την καλύτερή του στιγμή στο 57', όμως ο Γλύκος δήλωσε "παρών" στο ματς και έδιωξε δύσκολα το σουτ του Μπρίτο. Αφού άντεξε στην πίεση των "κυανόλευκων", ο Δικέφαλος βγήκε μπροστά και 74' είχε μια καλή στιγμή με τον Κάτσε να σουτάρει έξω από την περιοχή και τον Τσενάμο να μπλοκάρει την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια. Το γκολ ήρθε για τον ΠΑΟΚ στο 84' με σκόρερ τον Νάτχο, ο οποίος μετά την ασίστ για το 1-0 στα πρώτα λεπτά, αυτή τη φορά ...υπέγραψε το 2-0 και τη νίκη της ομάδας του, με πολύ ωραία ατομική ενέργεια και έξοχο πλασέ.

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκα, όπου θα διεκδικήσουν το "εισιτήριο" για τα προκριματικά του Champions League.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Λίνο, Ινσαουράλδε, Βίτορ, Κατσουράνης (76' Κίτσιου), Κάτσε, Νάτχο, Βούκιτς (65' Λάζαρ), Λούκας, Σαλπιγγίδης (86' Κουλούρης).

Ατρομήτος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης (71' Ναπολεόνι), Φωτάκης (46' Μπάλλας), Δημούτσος, Μπρίτο (90' Κοβρακίδης), Καραμάνος, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος.

Κίτρινες: Βούκιτς (53') Βίτορ (78'), Λίνο (88'), Σκόνδρας (89'), Λάζαρ (90+2') - Φωτάκης (15')

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)