06/03/18 - 15:38

Βουλευτής της ΝΔ υπέρ του ΠΑΟΚ: «Άδικη η ποινή – λογικά τα νεύρα Σαββίδη»

Πρωτάθλημα στα γήπεδα όχι στα δικαστήρια, τονίζει.

Sportdog Team
Βουλευτής της ΝΔ υπέρ του ΠΑΟΚ: «Άδικη η ποινή – λογικά τα νεύρα Σαββίδη»
855views 0shares

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σάββας Αναστασιάδης, μιλώντας για την τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και τα όσα θα ακολουθήσουν στην έφεση του "Δικεφάλου".

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena:

Για την τιμωρία του ΠΑΟΚ: "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι άδικη η ποινή. Δεν έχουν ληφθεί βασικά στοιχεία υπόψη, όπως η μη δήλωση του κ. Γκαρθία ως πρώτου προπονητή. Φυσικά και η άρνηση του να εξετασθεί από τον γιατρό του γηπέδου. Δεν χρειάζεται ανάλυση αυτό, φαίνεται από τα βίντεο. Η ποινή είναι τυπική και άδικη, ελπίζω στην έφεση στο δευτεροβάθμιο να ληφθούν υπόψη και το πρωτάθλημα να διεξαχθεί στα γήπεδα και όχι στα δικαστήρια".

Το δικαστήριο έχει την θέση του δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Αν χρειαστεί με οποιονδήποτε τρόπο να παρέμβουμε, να το κάνουμε αλλά δεν γίνεται. Αν μας ζητηθεί από τον σύλλογο θα το κάνουμε παρόλα αυτά. Υπάρχει το ενδεχόμενο η παρέμβαση μας να οδηγήσει σε αντίθετα αποτελέσματα, αλά εμείς εδώ είμαστε".

Για το αν επικοινώνησε με ανθρώπους του ΠΑΟΚ: "Όχι δεν έχω έρθει σε επαφή με κανέναν, απλώς παρακολουθώ το θέμα από κοντά σαν φίλαθλος της ομάδας και σαν Θεσσαλονικιός. Λογικό να είναι νευριασμένος ο Ιβάν Σαββίδης και απογοητευμένος".

Για τις σκέψεις απόσυρσης χορηγιών του πρωταθλήματος: "Δεν το ξέρω καθόλου αυτό, είναι δική του απόφαση καθαρά αυτό. Το παράδοξο θα ήταν να μην είναι νευριασμένος. Έχει την δυνατότητα και την νομική υποστήριξη να το κάνει αυτό".