Facebook Pixel Sportdog.gr | «Απόδοση αμείλικτης δικαιοσύνης, τώρα – Να πληρώσει ο φταίχτης και όχι εμείς»!
| 2018-03-12 22:25:00

«Απόδοση αμείλικτης δικαιοσύνης, τώρα – Να πληρώσει ο φταίχτης και όχι εμείς»!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Απόδοση αμείλικτης δικαιοσύνης, τώρα – Να πληρώσει ο φταίχτης και όχι εμείς»!

Έξαλλος ο πρόεδρος του Πανιωνίου για τη διακοπή μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η διακοπή πρωταθλήματος, μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, δεν επηρεάζει μόνο τις ομάδες που κυνηγούσαν την κατάκτηση του τίτλου Σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις θα έχουν οι πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτό υποστήριξε μιλώντας στο sportog.gr ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας.

«Αυτήν τη στιγμή είμαστε υποχρεωμένοι να υπακούσουμε τις εντολές του υφυπουργού. Την ομάδα όμως δεν τη συμφέρει η διακοπή πρωταθλήματος γιατί επιφέρει πολλά αρνητικά επακόλουθα. Οι μικρότερες ομάδες δεν είμαστε φταίχτες. Πληρώνουμε το σπασμένο μάρμαρο άλλων που ευθύνονται για αυτές τις καταστάσεις χωρίς εμείς να έχουμε συμμετοχή», σχολίασε αρχικά ο ηγέτης των Νεοσμυρνιωτών και συνέχισε:

«Η διακοπή δεν χτυπά τις ομάδες που την... προκάλεσαν όσο τις μικρότερες ομάδες. Σε μία διακοπή πρωταθλήματος δημιουργούνται προβλήματα με ρήτρες τηλεοπτικών. Όλα αυτά προκαλούν θέματα σε εμάς. Επακόλουθο είναι να μην μπορούμε να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στην Εφορία, στο ΙΚΑ και τους ποδοσφαιριστές μας. Το κακό είναι πολύ μεγάλο. Δεν μπορούμε να κρίνουμε τις άνωθεν εντολές. Είμαστε υποχρεωμένοι να τις τηρήσουμε, από εκεί και πέρα όμως δεν παύουν να κάνουν τεράστια ζημιά σε εμάς».

Για τα γεγονότα που σημειώθηκαν στην Τούμπα ο Χρήστος Δάρας δεν επιθυμούσε να πάρει θέση. «Δεν θέλω να τα σχολιάσω. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του βάσει και της τηλεοπτικής εικόνας που υπάρχει από όσα συνέβησαν», υπογράμμισε.

Σε τέτοιες στιγμές που το κλίμα είναι τεταμμένο μία διακοπή πρωταθλήματος μπορεί να κατευνάσει τα πνεύματα, ώστε να επέλθει ηρεμία. Ποια είναι η γνώμη του προέδρου των κυανέρυθρων; «Να ισχύσει ηρεμία, αλλά όχι για να την πληρώσουν όλες οι ομάδες», αναφέρει και επισημαίνει: «Νομίζω, ότι υπάρχουν νόμοι. Φρονώ, ότι ο φταίχτης για αυτή τη διαταραχή της ηρεμίας πρέπει να πληρώσει. Υπάρχουν νόμοι. Υπάρχει δικαιοσύνη που πρέπει να αποδοθεί. Όπως γίνεται σε όλα τα πολιτισμένα κράτη. Αν κάνω εγώ κάποιο αδίκημα, η δικαιοσύνη θα ήταν αμείλικτη απέναντί μου».

Στο τέλος ο Χρήστος Δάρας επανέλαβε τις σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις που φέρνει η διακοπή στις μικρές ομάδες. «Περιμένουμε να λάβουμε τα τηλεοπτικά χρήματα, για να πληρώσουμε το ίδιο το κράτος. 31 Μαρτίου, λέει το έγγραφο, πρέπει να διακανονίσουμε όλα μας τα χρέη. Πως θα το κάνουμε αυτο χωρίς τα λεφτά από τους φορείς; Δεν θα είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Γι'αυτό η δικαιοσύνη πρέπει να επιβληθεί αμείλικτα σε αυτόν που προκαλεί αυτές τις αναταραξεις. Όχι σε εμάς», κατέληξε ο πρόεδρος του Πανιωνίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags