Facebook Pixel Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με Μελίσσανίδη λόγω Athens Alive - Δεν... χτυπάει Τσίπρα!
| 2018-05-21 21:16:00

Φοβερή η εξέλιξη με το Athens Alive που «τρέλανε» τον Γιαννακόπουλο - Θα τα «πάρουν» και οι οπαδοί

του Νίκου Στεργίου
Φοβερή η εξέλιξη με το Athens Alive που «τρέλανε» τον Γιαννακόπουλο - Θα τα «πάρουν» και οι οπαδοί

Τι συμβαίνει με το όνειρο του Δημήτρη και εκατομμυρίων Παναθηναϊκών.

Έκπληξη προκάλεσε το μεσημέρι της Δευτέρας η ραδιοφωνική παρέμβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σχετικά με το «Athens Alive» και το ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα, το οποίο μετατέθηκε για τις επόμενες ημέρες.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στάθηκε στα εμπόδια που μπαίνουν για την υλοποίηση του έργου και έκανε τρομερή επίθεση στην ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία σύμφωνα με όσα είπε ο Γιαννακόπουλος, υπέγραψε σύμβαση με το ΟΑΚΑ για την επόμενη διετία «κάτω από καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας»!

Το αφεντικό της πράσινης ΚΑΕ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος και εκνευρισμένος από τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το «Athens Alive» και για αυτό αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για πρώτη φορά για την κόντρα που υποβόσκει εδώ και καιρό με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με την πιο χαρακτηριστική ατάκα της ημέρας, «δεν είμαστε οι μ@@@κες της υπόθεσης»! Με αυτή αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο μπασκετικός Παναθηναϊκός πληρώνει 660.000 ευρώ ετησίως για το κλειστό του μπάσκετ, ενώ η ΠΑΕ ΑΕΚ το ποσό των 273.000 για το γήπεδο ποδοσφαίρου του ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, διαβάζοντας κανείς προσεκτικά τις δηλώσεις του Γιαννακόπουλου, θα παρατήρησε πως δεν έκανε κάποια επίθεση προς την κυβέρνηση και ιδίως προς τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κάλυψε απόλυτα σχετικά με όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα τόσο γύρω από τον Παναθηναϊκό όσο και γύρω από το «Athens Alive».  

Παρόλα αυτά, η υπογραφή της διετούς σύμβασης της ΑΕΚ με το ΟΑΚΑ και κυρίως η τόσο «επιθετική» παρέμβαση του Γιαννακόπουλου δημόσια, δείχνουν για ακόμα μία φορά πόσο δύσκολο είναι το πλάνο που προσπαθεί να τρέξει, αλλά και τι αντιδράσεις θα υπάρξουν και πόσο χρονοβόρες και δυσεπίλυτες θα είναι αυτές, ακόμη και αν όποτε γίνει το ραντεβού με τον Τσίπρα, το πράγμα πάρει (έστω «μαζεμένα») το πράσινο φως για να συνεχίσει.

Όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση «Athens Alive» γνωρίζουν ότι η κατάσταση είναι δύσκολη και ότι ακόμα και το «οκ» της Κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα, δεν θα ανοίξει όλες τις πόρτες. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή και για αυτό δεν συνδέεται άμεσα, για την ώρα τουλάχιστον, με την είσοδό του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags